Teşekkürler hocam.Whatsapp'tan müşteri hizmetlerine yazarsın. Onlar zaten kayıt açar oradan gönderir ilerlersin.
Teşekkürler hocam.Whatsapp'tan müşteri hizmetlerine yazarsın. Onlar zaten kayıt açar oradan gönderir ilerlersin.
Rica ederim.Teşekkürler hocam.
Onlar beni arar o halde, aramazlarsa 15 gün sonra ben rahatsız ederimHakem heyeti kararına kadar sesi çıkmayan firma thh karırı ve 15 gün geçtikten sonra aman gönderelim aman düzgün adres verin aman tam model şu olacak değil mi diye her gün beni arar oldu direkt firmanın hukuk bölümü ile muhatap oluyorsunuz her bölümün kendi sorumluluğu olduğu için ben işimi düzgün halledeyim benden çıksın moduna giriyor.
Buna nereden ulaşabilirim hocamAlıntıyı görüntüle
4299luk siparişleri iptal edip 6.7ye ertesi gün satışa sunmamış gibi yaptıkları açıklamanın yüzsüzlüğüne bak Yetkili kişilerde de hiç mi akıl yok anlamadım, bir gün 11kdan satıldığından beri 6.7-7.5 arası satılan bir ürün bu, aktif olarak piyasada 7.4k. Hangi 3 kat fiyat farkı?
Alıntıyı görüntüle
Bana ret gelmişti
Maalesefgüzel ülkemin güzel sistemlerindne biri daha aynı sorun üzerine farklı cevaplar alıyoruz
Sonuç nasıl geliyor hocamMaalesef
THH başvuru ekranında yapılan başvurular kısmında karar formu görünüyorSonuç nasıl geliyor hocam
Bende yok hocam 18 gün oldu karara bağlanalıTHH başvuru ekranında yapılan başvurular kısmında karar formu görünüyor