Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Mert Can
Bu durum da şuan da ne yapmalıyım ? Resim olarak iletmek istemedim, belki kötüye kullanılır diye emin olamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hepsiburada savunması ne yazıyor?
Şirketin zarara uğrayabileceği açıktır, 4299 den satışı imkansızdır gibi şeyler

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
baba merhaba
Bu durum da şuan da ne yapmalıyım ? Resim olarak iletmek istemedim, belki kötüye kullanılır diye emin olamadım.

Şirketin zarara uğrayabileceği açıktır, 4299 den satışı imkansızdır gibi şeyler
thh de nasıl çalışıyor anlamadım beni haksız buldular ve bir kaç arkadaş daha sizi haklı bulmuşlar, hepsiburada göndermesi gerek size :) ama nasıl bi ürün gönderir ?

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Mert Can
15 gün bekle. Karşı tarafın 15 gün itiraz süresi var. Hemen bildirirsen hemen itiraz edebilirler. 16. gün karşı tarafa ulaş sonucu paylaş, ürünü alırsın.
Tamamdır hocam bilgilendirme için teşekkür ederim. Karar tarihi 02.12.2024 olarak gözüküyor. Haftasonu dahil mi 15 gün ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Hakan Arman
15 gün bekleyin 16. gün kararı firmaya gönderin.

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Mert Can
thh de nasıl çalışıyor anlamadım beni haksız buldular ve bir kaç arkadaş daha sizi haklı bulmuşlar, hepsiburada göndermesi gerek size :) ama nasıl bi ürün gönderir ?
Ürünü gönderdikten sonra sıkıntılı olması durumunda servisle iletişime geçilir en kötü, o kısmın pek sorun teşkil edeceğini sanmıyorum

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tamamdır hocam bilgilendirme için teşekkür ederim. Karar tarihi 02.12.2024 olarak gözüküyor. Haftasonu dahil mi 15 gün ?
Karardan 15 gün sonra yazıyor. İş günü gibi bir ibare yok. Haftasonu dahil oluyor. Garanti olsun dersen 3-4 gün ekle :)

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Mert Can
Karardan 15 gün sonra yazıyor. İş günü gibi bir ibare yok. Haftasonu dahil oluyor. Garanti olsun dersen 3-4 gün ekle :)
1733334538477.png

Bu şekilde bilgi var

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Hakan Arman
Muhtemelen size dönüş yapıp ödemeyi aldıktan sonra ürünü gönderecekler bende öyle olmuştu. Bu arada direkt bir yasal karar olduğunda bir an önce halledip temize çekmek isteyecekler o yüzden aklınıza göndermediler vs. gibi soru işaretleri gelmesin. Tek sıkıntı taksit gibi bir avantajınız olmayacak direkt peşin olarak ödemek zorundasınız

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Mert Can
Karardan sonra 16-17. gün bildir sen. Ben bu zamana kadar hep böyle yaptım. Hiç haftasonu aklıma gelmedi.
Tamamdır hocam bende o şekilde yapayım. Kararı nereye göndermem gereklidir?

Muhtemelen size dönüş yapıp ödemeyi aldıktan sonra ürünü gönderecekler bende öyle olmuştu. Bu arada direkt bir yasal karar olduğunda bir an önce halledip temize çekmek isteyecekler o yüzden aklınıza göndermediler vs. gibi soru işaretleri gelmesin. Tek sıkıntı taksit gibi bir avantajınız olmayacak direkt peşin olarak ödemek zorundasınız
Zor günler için biraz nakitim var allahtan, taksit olsa tadı bambaşka olurdu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,496
Üyeler
162,697
Son üye
Yunuseko4155
Top Bottom