Asus rog strix thor 850w eridi

Esca

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
202
2 senedir kullanıyordum bu gece ekran birden gitti, herşeyi denedim görüntü gelmedi, psu kontrol ettiğimde psu güç girişi erimişti, ekran kartına zarar verirmi bu durum

Ekler

• IMG_20250310_044216.jpg
    IMG_20250310_044216.jpg
    2.2 MB · Hit: 95
  • IMG_20250310_044044.jpg
    IMG_20250310_044044.jpg
    1.7 MB · Hit: 91
2 senedir kullanıyordum bu gece ekran birden gitti, herşeyi denedim görüntü gelmedi, psu kontrol ettiğimde psu güç girişi erimişti, ekran kartına zarar verirmi bu durum
Ekran kartı girişinde erime yoksa problem olmaz kapasitörler bu gücü kaldirabilmeye uygun ekleniyor. Normalde asus rog gibi üst seviye bir PSU da böyle bir erime pek beklemezdim ama Asus bildiğim kadarıyla PSU larda 7-8 yıl garanti veriyor garantiye göndermek iyi bir seçenek olacaktır.Bu arada hangi ekran kartı kullanıyorsunuz ?

Yav biz hangi PSU'ya güvenip alacaz, böyle bi' marka/modelde bile bunlar oluyorsa işimiz zor.
Tam da PSU alacağım zaman iyice tedirgin oldum, zaten karar veremiyorum. :shy:

• Beğen
Reaksiyonlar: Esca
Ekran kartı girişinde erime yoksa problem olmaz kapasitörler bu gücü kaldirabilmeye uygun ekleniyor. Normalde asus rog gibi üst seviye bir PSU da böyle bir erime pek beklemezdim ama Asus bildiğim kadarıyla PSU larda 7-8 yıl garanti veriyor garantiye göndermek iyi bir seçenek olacaktır.Bu arada hangi ekran kartı kullanıyorsunuz ?
Msi 7900xtx

Diğer kablolarıda kontrol ettinizmi başka bir şey daha çıkmasın sonra

Diğer kablolarıda kontrol ettinizmi başka bir şey daha çıkmasın sonra
Başka bir sorun olduğunu sanmıyorum monitörü anakarta bağladığımda işlemcinin dahili gpu sundan görüntü alabildim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,713
Üyeler
197,258
Son üye
Resbaak
Geri