Benim siparişim onaylanmış faturası kesilmiş ama 5070 ti gelince onu aldım. Onun onaylanmasını bekliyorum, bunu iptal edeceğim muhtemelen. İndirimli...
Stok var arkadaşlar hala ihtiyacı olan alsın, 2800e nasıl alındığını veya kuponu soran arkadaşlar için açıklama;
Birkaç hafta önce hatalı fiyatlandırma ile...
Hayırlı uğurlu olsun ram kuponunu kullandık, ultra 7 265k vardı nasıl soğutucam diye kara kara düşünüyordum. Araştırdığıma göre bayağı iyi yorumlar var...
Intel işlemci almışsın hocam 265k bu anakart tam tatlı olur . Intel oyun performansı AMD göre fazla tatmin edici olmasa da diğer uygulamalarımızda gerçekten...
İşlemcilerin(250kplu vs -9700x) benchmark skorlarını karşılaştırıyorum biri 52k diğeri 37k ama amd daha iyi yazılmış bana garip geliyor o yüzden gerçekten...
Şu konuları açmadan son 6 aylık fiyat değişimlerine veya günceldeki fiyatlarına hiç bakmıyor musunuz hocam ya ben yorum yazarken elli kere düşünüyorum..
Ürünün kalitesini bilmem belki dediğin gibidir de, ortalama fiyatı 420'lerde geziyor son 6 ayda 340'ı görmüşken 570'den indirim olarak paylaşmak doğru mu...