Stok var arkadaşlar hala ihtiyacı olan alsın, 2800e nasıl alındığını veya kuponu soran arkadaşlar için açıklama;
Birkaç hafta önce hatalı fiyatlandırma ile...
Hayırlı uğurlu olsun ram kuponunu kullandık, ultra 7 265k vardı nasıl soğutucam diye kara kara düşünüyordum. Araştırdığıma göre bayağı iyi yorumlar var...
Intel işlemci almışsın hocam 265k bu anakart tam tatlı olur . Intel oyun performansı AMD göre fazla tatmin edici olmasa da diğer uygulamalarımızda gerçekten...
İşlemcilerin(250kplu vs -9700x) benchmark skorlarını karşılaştırıyorum biri 52k diğeri 37k ama amd daha iyi yazılmış bana garip geliyor o yüzden gerçekten...
Şu konuları açmadan son 6 aylık fiyat değişimlerine veya günceldeki fiyatlarına hiç bakmıyor musunuz hocam ya ben yorum yazarken elli kere düşünüyorum..
Ürünün kalitesini bilmem belki dediğin gibidir de, ortalama fiyatı 420'lerde geziyor son 6 ayda 340'ı görmüşken 570'den indirim olarak paylaşmak doğru mu...
Arkadaşlar vatan sağolsun bende telefondan sipariş etmiştim, telefonda teşhir dendi ama etiketli açılmamış kutu olarak geldi bilginiz olsun. Forumda yeniyim...