Benim siparişim onaylanmış faturası kesilmiş ama 5070 ti gelince onu aldım. Onun onaylanmasını bekliyorum, bunu iptal edeceğim muhtemelen. İndirimli fiyattan almak isteyen, Kocaeli-İstanbul çevresinden biri varsa iletişime geçsin. Ona vereyim boşa gitmesin
Stok var arkadaşlar hala ihtiyacı olan alsın, 2800e nasıl alındığını veya kuponu soran arkadaşlar için açıklama;
Birkaç hafta önce hatalı fiyatlandırma ile ram alanlara telafi olarak verildi o kuponlar yani siz o gece ram almadıysanız biri size vermediği sürece alamazsınız bilginiz olsun.
Hayırlı uğurlu olsun ram kuponunu kullandık, ultra 7 265k vardı nasıl soğutucam diye kara kara düşünüyordum. Araştırdığıma göre bayağı iyi yorumlar var. Sorun olmadan soğuturum inş..
İşlemcilerin(250kplu vs -9700x) benchmark skorlarını karşılaştırıyorum biri 52k diğeri 37k ama amd daha iyi yazılmış bana garip geliyor o yüzden gerçekten bilen biri aydınlatsın. Soket ömrü deniyor bu seviyede işlemci alıp para veren biri senelik pc değiştirmez 3-5 sene götürsün der o zamana...
Şu konuları açmadan son 6 aylık fiyat değişimlerine veya günceldeki fiyatlarına hiç bakmıyor musunuz hocam ya ben yorum yazarken elli kere düşünüyorum..
Ürünün kalitesini bilmem belki dediğin gibidir de, ortalama fiyatı 420'lerde geziyor son 6 ayda 340'ı görmüşken 570'den indirim olarak paylaşmak doğru mu kardeşim..
Arkadaşlar vatan sağolsun bende telefondan sipariş etmiştim, telefonda teşhir dendi ama etiketli açılmamış kutu olarak geldi bilginiz olsun. Forumda yeniyim faydalanabilen herkese hayırlı uğurlu olsunn
https://www.pttavm.com/noctua-nh-d15-g2-lbc-amd-am4-am5-optimize-islemci-sogutucusu-p-1411626268?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.5.7
Pazaryeri pttavm olsa da satıcı yine aynı isimde üstelik fiyat 8742 tl yanlış görmüyorsam. Meraklıları bi kontrol etsin...