Arama sonuçları: *

1. D

❌İndirim Bitti! Zotac RTX 5080 Gaming Solid Core 58.399₺

Evet hocam, başlıktaki kartı belirtilen fiyattan aldım, ben de Kocaeli Gebzede yaşıyorum.
  2. D

❌İndirim Bitti! Zotac RTX 5080 Gaming Solid Core 58.399₺

Benim siparişim onaylanmış faturası kesilmiş ama 5070 ti gelince onu aldım. Onun onaylanmasını bekliyorum, bunu iptal edeceğim muhtemelen. İndirimli fiyattan almak isteyen, Kocaeli-İstanbul çevresinden biri varsa iletişime geçsin. Ona vereyim boşa gitmesin
  3. D

🔥İndirim Bosch 42 Parça Hassas Vidalama - Bits Ucu Seti - 2607002835 584 TL

Bonuslarla 475e denk geldi satın aldığım için de 60 yüklendi neredeyse 400 oldu, bu bonus sistemi çok iyiymiş. Paylaşan arkadaşa çokça tşk
  4. D

❌İndirim Bitti! Nzxt Kraken Elite 280 Rgb Rl-Kr28e-B1 - 3.299tl!

Stok var arkadaşlar hala ihtiyacı olan alsın, 2800e nasıl alındığını veya kuponu soran arkadaşlar için açıklama; Birkaç hafta önce hatalı fiyatlandırma ile ram alanlara telafi olarak verildi o kuponlar yani siz o gece ram almadıysanız biri size vermediği sürece alamazsınız bilginiz olsun.
  5. D

❌İndirim Bitti! Nzxt Kraken Elite 280 Rgb Rl-Kr28e-B1 - 3.299tl!

Hayırlı uğurlu olsun ram kuponunu kullandık, ultra 7 265k vardı nasıl soğutucam diye kara kara düşünüyordum. Araştırdığıma göre bayağı iyi yorumlar var. Sorun olmadan soğuturum inş..
  6. D

🔥İndirim Asus Prıme Z890m-Plus Wıfı 5400 TL

İşlemcilerin(250kplu vs -9700x) benchmark skorlarını karşılaştırıyorum biri 52k diğeri 37k ama amd daha iyi yazılmış bana garip geliyor o yüzden gerçekten bilen biri aydınlatsın. Soket ömrü deniyor bu seviyede işlemci alıp para veren biri senelik pc değiştirmez 3-5 sene götürsün der o zamana...
  7. D

❌İndirim Bitti! Kıoxıa Excerıa Plus G3 1tb 2.709₺

Bi Allah'ın kulu yok mu bu indirimin paylaşıldığı yeri atacak o kadar kişi sormasına rağmen herkes okuyup geçip aldık aldık yazıp duruyor..
  8. D

🔥İndirim Sapphire Rx9070 XT Pulse 33.249,05 TL

Şu konuları açmadan son 6 aylık fiyat değişimlerine veya günceldeki fiyatlarına hiç bakmıyor musunuz hocam ya ben yorum yazarken elli kere düşünüyorum..
  9. D

🔥İndirim Gamebooster G69k "Outlander" Rainbow Membrane Oyun Klavyesi 571,90 TL

Ürünün kalitesini bilmem belki dediğin gibidir de, ortalama fiyatı 420'lerde geziyor son 6 ayda 340'ı görmüşken 570'den indirim olarak paylaşmak doğru mu kardeşim..
  10. D

❌İndirim Bitti! Sapphıre Rx 9060 Xt Pulse 8gb Ekran Kartı 11.996 Tl 🔥🔥

Arkadaşlar vatan sağolsun bende telefondan sipariş etmiştim, telefonda teşhir dendi ama etiketli açılmamış kutu olarak geldi bilginiz olsun. Forumda yeniyim faydalanabilen herkese hayırlı uğurlu olsunn
  11. D

🔥İndirim Noctua Nh-D15 G2 İşlemci Soğutucu 8742 Tl 🔥 🔥

https://www.pttavm.com/noctua-nh-d15-g2-lbc-amd-am4-am5-optimize-islemci-sogutucusu-p-1411626268?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.5.7 Pazaryeri pttavm olsa da satıcı yine aynı isimde üstelik fiyat 8742 tl yanlış görmüyorsam. Meraklıları bi kontrol etsin...
Geri