Esca
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 202
Ekran kartı girişinde erime yoksa problem olmaz kapasitörler bu gücü kaldirabilmeye uygun ekleniyor. Normalde asus rog gibi üst seviye bir PSU da böyle bir erime pek beklemezdim ama Asus bildiğim kadarıyla PSU larda 7-8 yıl garanti veriyor garantiye göndermek iyi bir seçenek olacaktır.Bu arada hangi ekran kartı kullanıyorsunuz ?2 senedir kullanıyordum bu gece ekran birden gitti, herşeyi denedim görüntü gelmedi, psu kontrol ettiğimde psu güç girişi erimişti, ekran kartına zarar verirmi bu durum
Msi 7900xtxEkran kartı girişinde erime yoksa problem olmaz kapasitörler bu gücü kaldirabilmeye uygun ekleniyor. Normalde asus rog gibi üst seviye bir PSU da böyle bir erime pek beklemezdim ama Asus bildiğim kadarıyla PSU larda 7-8 yıl garanti veriyor garantiye göndermek iyi bir seçenek olacaktır.Bu arada hangi ekran kartı kullanıyorsunuz ?
Normalde bu kartı beslemesi lazım PSU da böyle bir sorun varsa daha hangi markaya güvenecez.Msi 7900xtx
Diğer kablolarıda kontrol ettinizmi başka bir şey daha çıkmasın sonra2 senedir kullanıyordum bu gece ekran birden gitti, herşeyi denedim görüntü gelmedi, psu kontrol ettiğimde psu güç girişi erimişti, ekran kartına zarar verirmi bu durum