Selamlar yakin zamanda bir sistem satin aldim fakat icinde gelen psu dalgalanmalara dayanamadigi icin guclu oyunlarda kendini kapatiyor ben de yeni bir psu...
Bilmiyorum hocam yeniden çöktü niye bilmiyorum. Başka bir şey var galiba sorun olarak anlamadığım şekilde. Driver ile alakalı olabilir mi? NVidia driver'i...
Ben ilk kurarken Expo ayarini 1 olarak ayarlamistim ve çöküyordu. Dediğiniz yöntem ile Bios u sıfırlayıp Expo seçeneğini de devre dışı bıraktım ve şu anlık...
Dostlar merhaba aşağıdaki sistemi aldım bugün elime ulaştı, oyun testlerine basladigimdan beri 5-6 kez bilgisayar kez siyah ekran gelip PC yeniden açıldı...
Ben aynısını kullanıyorum, hatta daha monitör alamadığımdan emanet 1024 p mi ne değişik bir monitörle. Hiç fps drop yemedim. sadece 2 kere drop aniden 40...
darboğaz her sistemde olabilecek bir şey , darboğaz belli bir seviyeden yüksek olursa belli etmeye ve FPS değerlerini vs düşürmeye başlıyor.
5070 7500F tam...
Herkese selamlar,
55.000 - 60.000 TL bandında AM5 tabanlı, güncel bir hazır sistem arayışındayım. Aslında ilk planım Modart Confetti sistemini almaktı...