ichbinahk isimli üyenin son içerikleri

1. ichbinahk

F/P Wıfı Kart Önerisi

Merhabalar sistemimdeki anakartta wifi ozelligi yok. Bu zamana kadar usb wifi adaptörler kullandım fakat memnun kalamadım. Wifi kart almak istiyorum. Fiyatına göre en stabil performansı veren kartı önerir misiniz? Aşağıdaki iki kartı gördüm ama aradaki fiyat farkına değer bir performans farkı...
  2. ichbinahk

$125+ Ücretsiz Apı Kredisi Claude / Chatgpt (Eski Github Hesabı Şartı)

Bir terslik olmaz degil mi hesap calinmasi vb. Neden durduk yere 125 dolar veriyorlar diye supheleniyor insan
  3. ichbinahk

RTX 5070 mi RX 9070 XT mi?

Valla ben indirim kovalayip tek tek parcalari indirimden aldim. O sebeple oem piyasasina cok hakim degilim maalesef. Rami ikinci elden sifir olarak 15kya getirdim 32 gb mesela ordan devasa bir avantaj sagladim. Onun disindaki parcalari da hep sifir indirimler kovaladim burdan
  4. ichbinahk

RTX 5070 mi RX 9070 XT mi?

Hocam bende iki kart da mevcut, 9070xt bariz sekilde fiyatina gore en iyi kart. Hatta bazi oyunlarda 5080 ile bile bas basa performans veriyor.
  5. ichbinahk

Yeni Bir Psu Almalı Mıyım?

Aldım hocam bu fiyata daha zor bulurum güzel bir 750w
  6. ichbinahk

https://www.incehesap.com/pylonii750b-bkceu-fiyati-87798/ Bu nasıldır?
  7. ichbinahk

Merhaba bir kasa dizdim. Aiye yorumlamasi icin attigimda psuyu kesinlikle degismelisin diyip duruyor. Bu psu kardesimin aldigi oemden cikmisti o yenisini aldi ben de bu cope gitmesin diye kullandim. Sizce bu sistem icin bu psu bir risk mi? Anakart --- Asus Prime B650M-R --- Islemci --- Ryzen 5...
  8. ichbinahk

❌İndirim Bitti! 🔥RTX 5080+7500x3d Sistem 91k Çök Abi Çökkk🔥

Ulan pc olmasa direkt çökerdim fiyata bak. Normalde 5070 ile 5070ti oluyor vu fiyata hatta 5070ti sistemler daha pahalıdır bile
  9. ichbinahk

Toplama Sistem İçin İşlemci ve Kasa Fanı Önerisi

Soğutucu olarak da segotep 2 fanlı 6 borulu olan modeli aldım rahat soğutur diye düşünüyorum
  10. ichbinahk

Toplama Sistem İçin İşlemci ve Kasa Fanı Önerisi

Hocam idefix kampanyası ile 9600x aldım 7800TL tuttu. 7500f almaktan iyidir diye düşünüyorum rekabetçi oyunlarda çok drop yapmaz herhalde.
  11. ichbinahk

Uçuş Fiyatı İlerde Ucuzlar mı?

Merhaba ağustos ayında kölne gitmek istiyorum. Temmuzun son haftası 3000'e uçuşlar varken ağustosta 7-8k. Sizce ucuzlama olur mu yoksa 4k gibi bir fiyata muniche mi almalıyım?
  12. ichbinahk

❌İndirim Bitti! -Son 1 Gün-Digiturk Yıldız Dolu Paketi & Öğrenci 99 TL X 12 Ay

Ya cep ve tablet nedir koy suraya web tablet gerekirse 150 olsun ama cepten izlenmez be kardesim
Geri