Hocam b850-e muhtemelen en dolu b850 olabilir. Çoğu X870E ile kapışır. Araba alırken gırtlak paket deriz ya her şey ağzına kadar doludur o hesap. Hatta o...
Hocam bu kadar üst segmente gerek var mı ? 15k bandına dopdolu anakartlar var eğer bütçen varsa 15k lık bir anakart tercih edip artan bütçene 5070Ti...
Tabi bu dediğim de fiyatlar normal ise, şu an fiyatlara bakmadım ama örneğin MPG Edge Ti 15.800. Bu da MPG Carbon. Carbon, Edge Ti'den bır tık iyi. Ancak en...
carbon kullanan arkadasım var cok memnun. fiyatları aynı sevıyede hemen hemen. dıger parcalarınız msı veya asus ıse ordan yuruyun kı marka harmonisi olsun :)
İkiside hemen hemen eşit kartlar ama Asus Rog E-E derdim. Ben MSI Carbon tercih ederim çünkü genellikle MSI daha ucuz oluyor, aradaki fiyat farkına değecek...
HERKESE MERHABALAR GÜZEL FORUMLAR.
YENİ BİR BİLGİSAYAR TOPLAMA AREFESİNDEYİM ŞUAN VE DEĞERLİ GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM.
SAPPHİRE 9070XT NİTRO+ EKRAN...
#REKLAM
Sıcak fırsatlar konumuz hafta içi her gün güncellenmektedir. Fırsatlardan haberdar olmak için konuyu favorilerinize eklemeyi unutmayın.
HER GÜN...