Öyle bir sınır yok 3 adet gibi ister tüm stoğu çekerisn.Hocam 3 adete kadar sınır koyuyorsa neden 3 adeti iptal edip tek adetlileri gönderiyor. Ha bunu ben 2 tane aldığım için söylemiyorum. Yani sonuçta yürürlülükte 2 adet alanla tek adet alan farklı statüde değil.
Öyleyse ben 2 farklı hesaptan aldım birini iptal etsin diğerine göndersin o zaman anladım hocam bakalım hayırlısı ne ise o olsun işi şakasındayımÖyle bir sınır yok 3 adet gibi ister tüm stoğu çekerisn.
Konu 3 beş değil az alana gönderip daha çok müşteriyi memnun etmek.
Dediğim gibi biz operasyonel süreçte değiliz ister 150 stoğu çekene gönderir kalanlarınkini iptal eder ister 150 siparişi tek başına vereninkini iptal edip 150 ayrı hesabı mutlu eder.
Amaç daha çok müşteriyi memnun etmek olduğu için yüksek adetlilerinki iptal etmek her zaman daha mantıklı
Kimsenin özelliklerine baktığını sanmıyorum, 2k 180hz 0.5ms görünce yapıştık.g-sync var mı bu monitörde?
Valla çok iyi olur engelle beni, ben aldımKardeş bıktırdın be boş beleş çok demagoji yapıyorsun, benimkini iptal etsin sen alda kurtulalım. Yorum yapmak için yorum yapıyorsun bu çekememezliğin sonu hiç iyi değil biraz daha zorlarsan engeli yiyeceksin tarafımca.
Yeni nesil ? 32 yaşındayım komiklik yapmadım sadece el alışkanlığı oldu kusura bakma diyip özür diledim zaten bu konu seni neden ilgilendirdi ?Yeni nesil dostum yeni nesil. Malesef kendilerini samimi ve komik sanıyorlar. Gülüp geçiceksin.
Yok galibag-sync var mı bu monitörde?
Aynı adrese aldıysan farklı hesapdan aldığını zaten fark edecekler ki en mantıklısı en azından 1 hesap ile alki desinler dürüst biri en azından tek hesapdan almışÖyleyse ben 2 farklı hesaptan aldım birini iptal etsin diğerine göndersin o zaman anladım hocam bakalım hayırlısı ne ise o olsun işi şakasındayım
Bence yeni bir ürün olduğu için tüm özellikleri tam olarak listelenmemiş.Yok galiba
Alıntıyı görüntüle
İhtiyacım vardı aldım. Göndermezlersede yapacak bir şey yok hayırlısı değilmiş der devam ederiz hocamAynı adrese aldıysan farklı hesapdan aldığını zaten fark edecekler ki en mantıklısı en azından 1 hesap ile alki desinler dürüst biri en azından tek hesapdan almış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence yeni bir ürün olduğu için tüm özellikleri tam olarak listelenmemiş.
ürünler iptal olacak boşa sevinmeyin
iptal olursa kupon gelir, sen üzül nasıl olsa boşa değilürünler iptal olacak boşa sevinmeyin