Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Erdem çay
Hocam 3 adete kadar sınır koyuyorsa neden 3 adeti iptal edip tek adetlileri gönderiyor. Ha bunu ben 2 tane aldığım için söylemiyorum. Yani sonuçta yürürlülükte 2 adet alanla tek adet alan farklı statüde değil.
Öyle bir sınır yok 3 adet gibi ister tüm stoğu çekerisn.

Konu 3 beş değil az alana gönderip daha çok müşteriyi memnun etmek.

Dediğim gibi biz operasyonel süreçte değiliz ister 150 stoğu çekene gönderir kalanlarınkini iptal eder ister 150 siparişi tek başına vereninkini iptal edip 150 ayrı hesabı mutlu eder.

Amaç daha çok müşteriyi memnun etmek olduğu için yüksek adetlilerinki iptal etmek her zaman daha mantıklı

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Emre
Öyle bir sınır yok 3 adet gibi ister tüm stoğu çekerisn.

Konu 3 beş değil az alana gönderip daha çok müşteriyi memnun etmek.

Dediğim gibi biz operasyonel süreçte değiliz ister 150 stoğu çekene gönderir kalanlarınkini iptal eder ister 150 siparişi tek başına vereninkini iptal edip 150 ayrı hesabı mutlu eder.

Amaç daha çok müşteriyi memnun etmek olduğu için yüksek adetlilerinki iptal etmek her zaman daha mantıklı
Öyleyse ben 2 farklı hesaptan aldım birini iptal etsin diğerine göndersin o zaman :D anladım hocam bakalım hayırlısı ne ise o olsun işi şakasındayım

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Erdem çay
Kardeş bıktırdın be boş beleş çok demagoji yapıyorsun, benimkini iptal etsin sen alda kurtulalım. Yorum yapmak için yorum yapıyorsun bu çekememezliğin sonu hiç iyi değil biraz daha zorlarsan engeli yiyeceksin tarafımca.
Valla çok iyi olur engelle beni, ben aldım

hala 5 adet siparişin ekran görüntüsü gelmedi forumlarda sallamaya devam et ama engelle beni :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
hasan seven
Instagram
hsnsvnn
Steam
hasan.seven03
Twitter
hsnsvnn
Facebook
hasanseven03
Yeni nesil dostum yeni nesil. Malesef kendilerini samimi ve komik sanıyorlar. Gülüp geçiceksin.
Yeni nesil ? 32 yaşındayım komiklik yapmadım sadece el alışkanlığı oldu kusura bakma diyip özür diledim zaten bu konu seni neden ilgilendirdi ?

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Duman
g-sync var mı bu monitörde?
Yok galiba
1727946230524.png

Bende ki adaptive sync özellikli MSI monitörde G-sync açılıyor bunda da açılıyor olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emir
Öyleyse ben 2 farklı hesaptan aldım birini iptal etsin diğerine göndersin o zaman :D anladım hocam bakalım hayırlısı ne ise o olsun işi şakasındayım
Aynı adrese aldıysan farklı hesapdan aldığını zaten fark edecekler ki :) en mantıklısı en azından 1 hesap ile alki desinler dürüst biri en azından tek hesapdan almış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence yeni bir ürün olduğu için tüm özellikleri tam olarak listelenmemiş.

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Emre
Aynı adrese aldıysan farklı hesapdan aldığını zaten fark edecekler ki :) en mantıklısı en azından 1 hesap ile alki desinler dürüst biri en azından tek hesapdan almış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence yeni bir ürün olduğu için tüm özellikleri tam olarak listelenmemiş.
İhtiyacım vardı aldım. Göndermezlersede yapacak bir şey yok hayırlısı değilmiş der devam ederiz hocam :)

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
940
İsim
Y K

MegaWolt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmet
Uzun zamandır farklı konular için buraya giriyordum sonunda üye oldum.
Sabahki kampanyadan ürünü alınca buradaki konuyu gördüm ve yazmak istedim.
Henüz kargolanmadı benim sipariş, 1 adet aldım. Fatura düzenlenene kadar ümitlenmeyin.
3 ay önce HB'den Adidas ayakkabı almıştım, normal fiyatı 900-tl idi, bana özel indirimle 790-tl ye geldi. Aldım, fatura düzenlendi, kargoya verildi sonra yoldan geri aldılar hatalı fiyat diye. İtiraz ettim kabul etmediler. Fatura düzenlendiği için THH'ye yazdım, 2 ayda lehime sonuçlandı. Ayakkabıyı bana 790-TL'ye satmayan HB, aynı ayakkabıyı 1600-'ten satıyordu, aldığım fiyata verdiler mecburen, o sırada da ek indirim varmış 400 küsür TL'ye almış oldum.
Kısaca "fatura" düzenlenene kadar fiyat hatası deyip iptal edebiliyorlar, ancak fatura düzenlendiyse THH'den bile kazanılır.
Beklemedeyiz.

Top Bottom