Arama sonuçları: *

1. Furkan SıRR

Stardew Valley alınır mı?

Birçok kişi güzel diyor. İndirimde değer mi 16.80 TL'ye? Arkadaşlarla sarıyor mu?
  2. Furkan SıRR

Ets2 vs Ats hangisi sizce

Sizce hangisi daha iyi. Bende ets2 var fakat ATS yok almaya değer mi Ats. Ets2'de 121 saatim var Ats alsam sıkar mi? Ayrıca Ats daha iyi gibi geliyor bana. Fikirlerinizi bekliyorum dostlar
  3. Furkan SıRR

It Takes Two beni benden aldı

Oyun 26 Mart'ta çıkışını gerçekleştirdi. Hayatım boyunca gördüğüm en iyi oyunlardan biri diyebilirim. Oyuna 280 TL biraz fazla fakat oyunun mekanikleri, grafikleri, hikayesi adeta beni mest etti. Hazelight studio yine şaşırtmadı. A way out da çok güzeldi. Üzerine bu çıkınca yine firma kalitesini...
  4. Furkan SıRR

Valorant harita seçme gelmeli

Herkese hayırlı akşamlar. Şahsen bu uzun süredir düşündüğüm bı konu. Valorantta icebox haritasını hiç sevmiyorum veya bind vs. En çok sevdiğim map haven fakat 10 maç giriyorsam (derecesiz-rekabetci). Haven 1 veya 2 defa geliyor. Bana göre bu valorantta olan en büyük eksikliklerden biri. Şahsen...
  5. Furkan SıRR

Cs-go kick yemeye son

Arkadaşlar forumda 4 toxic insan yüzünden maçtan atılan insanları gördüm. Üzücü bir durum, ama kurtulmanın yolu çok kolay. Konsolu açın. Konsola disconnect yazın. (Kodu sadece yazın, enterlamayın.) Ardından ESC'ye basın. (Kod, hazır şekilde bir dahaki konsolu açtığınızda konsolda direkt...
  6. Furkan SıRR

(Rehber)Valorant drop sorunu yaşayanlar

Birçok arkadaşım valorantta drop yediğini söylüyor. Öncelikle valorantta drop sebebi sistemle, diskle ,oyunun kendisi ve guncellemeler ile ortaya çıkabiliyor. Ben kendim de bu sorunu yaşadığım için bizzat bilgi vermek istedim. 1) Bilgisayarınızin Valorant için uygun olduguna emin olun. 2)...
  7. Furkan SıRR

Valorant Rank sistemi

Valorantta maç kazaniyorum +15 veriyor. Maç kaybediyorum -30 veriyor. Her oyunda olduğu gibi burda da arkadaşlar olsa dahi sürekli maç kazanmak imkansız. Durum böyleyken nasıl üst kademe ranklara çıkabiliriz? Özellikle dün gelen 2.04 yamasindan sonra daha da berbat oldu Rank sistemi. Önceden...
  8. Furkan SıRR

Reyna mı Yoru mu açmalıyım?

Arkadaşlar herkese selamlar. Valorantta omen karakterini açmaktayım. Kontratı bitince başka bi karakteri açmaya başlıcam. Sizce yoru mu reyna mı ilk olarak açayım. Şahsen ben yorunun ulti, teleport özellikleri çok hoşuma gidiyor sizce hangisini önce açayım.
  9. Furkan SıRR

Cs-go vs Valorant Rank sistemi (Rehber)

Herkese selamlar. Bugün cs-go ve valorantta tecrübe ettigim kadarıyla Rank sistemini açıklamaya geldim. Counter Strike Global Offensive: - Oyunla alakalı çok söylenti var Rank konusunda - Cs-go da Rank sistemi maalesef belirsiz - Bazen 3 maç kazanıp Rank atlarsiniz bazen ard arda 7 maç...
  10. Furkan SıRR

Valorant ekran görüntüsü alınmıyor?

Öncelikle herkese merhaba. Her oyunda ekran görüntüsü alabiliyorum fakat valorantta gelince ekran görüntüsü çekmiyor sebebi ne olabilir.
  11. Furkan SıRR

Valorant en sevdiğiniz karakter hangisi?

Soru başlıkta. Ben şahsen Sage, Omen, Phoenix güçleri ve tipleri çok hoşuma gidiyor. Sizin sevdiğiniz karakterler hangisi?
  12. Furkan SıRR

Valorant vs Cs-go (Rehber)

Bu iki oyunuda oynuyorum. Hazır oynamışken rehber tarzında bı karşılaştırma yapmak istedim. Cs-go: - Oyunun bariz büyük bı geçmişi olduğundan hem seveni çok hemde yıllardır steamde ilk sırada yer alıyor. - Oyunun mekanikleri olsun ateş sesleri olsun birçok FPS oyunun önünde - Oyunda hile...
  13. Furkan SıRR

Valorant anlık drop oluyor

Sistemim imzamda yazıyor yakın zamanda İnşallah değiştircem. Şimdilik bu sistemle valo oynuyorum. Sistemim valorantta 80 FPS alıyor. Yani ortalama 50-60 arası gidiyorum akıcı fakat sürekli drop yiyorum. Evt işlemcim çift çekirdek ve valo işlemci ağırlıklı bı oyun. Fakat ters giden durum şu. Msı...
  14. Furkan SıRR

Valoran çözünürlük hatası

Valorantta istediğim çözünürlüğü yapamıyorum. Özel yazisi çıkıyor youtubden izledim fakat yapamadım yani özel bı turlu gitmiyor çözünürlük secenkelri çıkmıyor. Şimdiden teşekkürler
  15. Furkan SıRR

Valoranta geçmeli miyim?

Dostlar öncelikle hepinize iyi akşamlar. Sorum şu ben csci bı insanım yaklaşık 600 saatim var. Fakat kitlesi, hile olması ve Rusların beni delirtmesi soğutuyor beni. Daha önceden ortalama 20 saat valo oynayıp silmistim. Sizce csyi bırakıp valoya geçeyim mi biraz da canım cekiyor hem değişiklik...
  16. Furkan SıRR

Valorant indirme boyutu ne kadar?

Valorantın indirme boyutu ne kadar kapladığı alan değil.
  17. Furkan SıRR

Valheim alınır mı nasıldır?

Soru başlıkta alınır mı indirimi bekleyeyim mi?
  18. Furkan SıRR

Insurgency Alınır mı?

Arkadaşlar oyun güzel mi almaya değer mi şu an 12.50 indirimde fakat özel indirimlerde 4tlye kadar düşüyormuş alayım mı bekleyeyim mi cs de 600 saatim var hem hileden kurtulmak için hemde farklı tarz denemek istiyorum. Ne düşünüyorsunuz?
  19. Furkan SıRR

Size göre bu zamana kadar çıkmış olan en iyi battle royale oyunu hangisi?

Bu konuda benim en çok beğendiğim battle royale oyunu tartışmasız Cod:Warzone: grafikler, mekanikler,otomatik can yükselmesi, zırh basma çok hoşuma gidiyor yeniden canlanma, istediğin yerden atlama, 1 kere canlanma hakkı kazanırsan :D daha sonra takım arkadaşlarının seni geri çağırması beni...
  20. Furkan SıRR

Cs-go ya yeni başlayan arkadaşımla girersem karşıya kolay rakip gelir mi?

Arkadaşlar oyunda 500 saatim var arkadaş yeni başladı cs-go ya başlıkta yazdığım gibi karşıya kolay rakip gelir mi?
Top Bottom