Arama sonuçları: *

• Users: _Emir
  • Order by date
  1. E

Overclock için en iyi b450 anakarlar hangileri

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-prime-b450m-k-ii-amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,863679028.html
  2. E

güncel anakartın nedr
  3. E

Bizde bütçeyi bekliyoruz
  4. E

Türk Telekom Aşırı Yüksek fatura gelmesi

Müşteri hizmetleriyle görüştünüz mü?
  5. E

Yenı anakart aldım kasanın fanların bağlıyamıyorum

Fanlar kontrolcuye mı baglı anakarta mı
  6. E

Yenı anakart aldım kasanın fanların bağlıyamıyorum

Fanların kablosunu birbirine bağlayıp mı bagladın?3 veya 4 sonrası fan döner ama rgb calısmaz diye biliyorum.Anakart yazılımından mı ne olması lazımdı. bu videoda bahsedıyorsu dıye hatırlıyorum
  7. E

Şu sisteme 250k deniyor her şey dahil sizce uygun mu alınır mı?

Fiyatı nereden şişirsem diye 40 takla atmış.Asus rog 149k mış :D facebook gruplarında 60 k ya asus rog bulunuyor.Komedi.
  8. E

BEYAZ SİSTEMLERİNİZİN FOTOĞRAFINI PAYLAŞIN

3kere hazır sistem aldınız 3ünde de sorun çıktı?Neresi burası satın almayalım.Ek olarak hepsinde ne sorunu vardı
  9. E

Çok pahalı.Ben sistemi toplarken f/p olmasına özen gösterdim.Aldığım ekran kartı 2.el tertemiz ekran kartı 6750tl ye aldım.Anakartım teşhir normalde 7.5k iken ben 6kya aldım.Bütçeniz belli ki var hazır sistem alın
  10. E

Fiyat ne kadar??Ben kendim am4ten am5e geçtim.İmzamda yazıyor
  11. E

Kolay gelsin ben de daha bugün kendime sistem topladım.Stresli bir 4-5saat süreçti.
  12. E

Yeni topladığım sistemde anakart CPU ve RAM ışığı yakıyor

test değerleri nasıl?Bana güzel geldi fakat sizinde fikrinizi almak isterim soğutucuyu sistem özelliklerine yazmamışım m4 12pro hava soğutucu var
  13. E

Su an wifi adaptorumu taktim msi birkac tane driver indiriyor iclerinde wifi driverde var tesekkur ederim.Bu arada sistemin saglikli calisip calismadigi icin octt testi yapacagim yeterli diye dusunuyorum baska ne testi olabilir
  14. E

Ekranda geldi.2.kez baslattigimda geldi.Bakalım şu anlık sorunsuz tesekkur ederim Dipnot:anakart wifisi icin anakart driver kurulmasi gerek drgil mi?
  15. E

Satayi bagladiktan 1 2 dakika sonra duzeldi.Ilk basta sirayla falan yandi sonra dalga gecer gibi duzeldi.Fakar su anda da monitor ekrani gelmedi.sirayla dalga geciyo herhalde
  16. E

Hocam acemilik isi yapip kontrolcuye sata girisi yapmamisim simdi fanlar donuyor.Fakat ram ve cpu yaniyor hala.
  17. E

Kasa fanları neyden donmuyor olabilir peki?
Top Bottom