Özellikleri nedir ryzen 5 7600 RTX 4060Kolay gelsin ben de daha bugün kendime sistem topladım.Stresli bir 4-5saat süreçti.
Fiyat ne kadar??Ben kendim am4ten am5e geçtim.İmzamda yazıyorÖzellikleri nedir ryzen 5 7600 RTX 4060
DDR 5 asus tuf gaming b 650 m plus nasıl alınır mı
Hocam tek slot 16 gb var bir 16 gb daha sonra alacağım marka konusunda anakart ve ekran kartı takıntım var asus olması gerek RTX 4060 düşük dersen ileride 5070 alırsam update uygun muFiyat ne kadar??Ben kendim am4ten am5e geçtim.İmzamda yazıyor
Alıntıyı görüntüle
Çok pahalı.Ben sistemi toplarken f/p olmasına özen gösterdim.Aldığım ekran kartı 2.el tertemiz ekran kartı 6750tl ye aldım.Anakartım teşhir normalde 7.5k iken ben 6kya aldım.Bütçeniz belli ki var hazır sistem alınHocam tek slot 16 gb var bir 16 gb daha sonra alacağım marka konusunda anakart ve ekran kartı takıntım var asus olması gerek RTX 4060 düşük dersen ileride 5070 alırsam update uygun mu
Hocam hazır sistem almam 3 kez mağdur oldum bence iade olmuş sorunlu ürün satıyorlarÇok pahalı.Ben sistemi toplarken f/p olmasına özen gösterdim.Aldığım ekran kartı 2.el tertemiz ekran kartı 6750tl ye aldım.Anakartım teşhir normalde 7.5k iken ben 6kya aldım.Bütçeniz belli ki var hazır sistem alın
3kere hazır sistem aldınız 3ünde de sorun çıktı?Neresi burası satın almayalım.Ek olarak hepsinde ne sorunu vardıHocam hazır sistem almam 3 kez mağdur oldum bence iade olmuş sorunlu ürün satıyorlar
1. Game garaj i3 11100f güç 1650 sistem3kere hazır sistem aldınız 3ünde de sorun çıktı?Neresi burası satın almayalım.Ek olarak hepsinde ne sorunu vardı
Hocam özellikleri nedir kasa modelini de verilir misin