Arama sonuçları: *

1. S C O

Telegram Ekran Paylaşımında Ses Sorunu

Merhaba Arkadaşlar, Telegram da ekran paylaşımı açtığım zaman, görüntü geliyor. Lakin karşı tarafa oynatılan video'nun sesi gitmiyor, tüm ses ayarlarına baktım hepsi aktif ve açık durum da bunun başka bir yollu mu var. Acaba bilen arkadaşlar lütfen bana yardım edebilir mi.?
  2. S C O

Yardım EA Sports FC 25 Kaldır Mi?

FC24'de taraftarlar yüksek ayarda benim olması lazım kardeşim en son baktığım da öyleydi çünkü hiç bir değişiklik yapmamıştım. Önerin ve yorumun için minnettarım dostum eve gidince taraftarların ayarlarını düşük de yaparım.
  3. S C O

Sağ ol, kardeşim.
  4. S C O

Anlamadım!
  5. S C O

FC25 sistemleri bu şekildeymiş arkadaşlar; Benim kullandığım sistem donanımlar da bunlar; Intel Core i5-11400F 16GB RAM. NVIDIA GeForce GTX 1650. SSD - 250 GB. M2 SSD - 1TB Windows 10 FC24’du rahat bir şekilde oynuyorum.
  6. S C O

Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü İş Yapar Mi?

Düşüncene saygı duyuyorum kardeşim haklısın da.
  7. S C O

Öyle deme be, kardeşim Mourinho illaki farklılık gösterip klasını gene konuştur. Tabi benim beklendim bu şekilde tabi bu tek Mourinho ile olmuyor da, takım da elinden geleni yapması lazım.
  8. S C O

Merhaba Gençler, Herkese iyi geçeler dilerim ilk önce, herkesin bildiği üzere Fenerbahçe José Mourinho'yu teknik ekibe aldı bu konu da sizin düşünceleriniz nelerdir? Bir Beşiktaşlı olarak Mourinho'yu zaten seviyordum, süper ligde'de görmek benim için heyecan verici ayrıyeten zaten başarıdan...
  9. S C O

owo bot da battle ne işe yarıyo

OwO bot, OwO cash adındaki sanal parayla blackjack, slot gibi oyunları oynamanızı sağlar. Bunlar kesinlikle gerçek para değildir ve gerçek paraya dönüştürülemez. Eğlenmek için..
  10. S C O

Öneri Logitech G Serisinin Arasında Kaldım.

Ben de o yüzden, zaten konu açtım ne alayım diye hangisi hafif işte.
  11. S C O

VXE R1 alınmaz diyorlar, kardeşim yani yorumlarda belirtmişler bunu zaten çok fazla sıkıntı yaratan bir mouse olup müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek baya bir sıkıntıymış.
  12. S C O

G502 X PLUS LIGHTSPEED nasıldır? Kardeşim peki alınır mi? Yani vereceğim paraya değer mi.?
  13. S C O

Çözüldü✓ 180 hz üstü monitör önerisi

Legion R25i baka bilirsin kardeşim istersen, veya MSI G2722
  14. S C O

Valorant oynayacağım tek DPI yüksek olabilir kablosuz ve hafif bir şeyde olabilir. Önemlisi de işte dayanıklı ve üzün pil ömrü olursa iyi olur.
  15. S C O

Merhaba Arkadaşlar, Logitech G serisi çok fazla var, lakın hangisini almamız gerek inanın hiç bir fikrim yok zaten pek bu konuları da anlamadığım içinde sizden yardım istiyorum, oynadığım oyun tek Valorant buna göre bir mouse öneri yapar misiniz? WLmouse Beast X adlı bir mouse de önerildi bana...
  16. S C O

ASUS RTX 4060 TI Mi? RTX 3070 mi?

Tamamdır, kardeşim sağ ol yardımların için.
  17. S C O

Alınır mi? Bunlardan birisi kardeşim.
  18. S C O

He doğru alacağım ekran kartını atayım.
  19. S C O

8GB ekran kartı almak yerine RTX 4060 TI 16GB'lik bir ekran kartı alsam, kafam rahat olur yani anladığım kadarı ile bunu demek istediğiniz dimi? Örnek vermek gerekirse; Yüksek grafikli bir oyunda 8GB bir ekran kartını alırsam ultura ayarlar da oynarsam VRAM yetmez diye düşündüm, 16GB almam daha...
  20. S C O

RTX 3070 eş değer diyor, diyor kardeşim nasıl bir eş değer olabiliyor ki? Bu biri 8GB diğeri 16GB günümüz deki oyunlara bakarsak da 8GB ekran kartları yetmiyor gibi geliyor bana. 1716932027 4060 Tİ ile farklı nedir? Kardeşim 7700 XT ile.
Top Bottom