Neler Yeni

Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü İş Yapar Mi?

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Merhaba Gençler,

Herkese iyi geçeler dilerim ilk önce, herkesin bildiği üzere Fenerbahçe José Mourinho'yu teknik ekibe aldı bu konu da sizin düşünceleriniz nelerdir? Bir Beşiktaşlı olarak Mourinho'yu zaten seviyordum, süper ligde'de görmek benim için heyecan verici ayrıyeten zaten başarıdan başarıya koşmuş bir direktör bunu bence kimse inkar edemez de. :D

CupOk

80+ Bronze
2. Yapar. Yaw arkadaşlar sene oldu 2025 hala Fenerbahçe'den bir şey bekleyen var mı. Kulüp öyle eziklikleşti ki eski fenerli olmama rağmen şuan bu takımla en fazla dasak geçenlerden oldum. Dünya üzerinde gördüğüm en ezik takım olabilir. Hele bir de anrtemanda tesiste 5 yıldızlı forma giyiyorlar ha şizofren hastası gibi. Ya ben utanıyorum siz onu giyerken nasıl utanmayıp TV karşısına çıkıyorsunuz mk. Jose den tek beklentim ziraat alır. Tabi dünya üzerindeki en ezik takım "UEFA kupası alıcaz ziraate çıkmıyoruz" dedi ve hem Avrupa'dan elendi hem ziraatten 2 sene men edildi. Jose de gelip parasını yiyecek üstüne takıma çer çöp doldurup 3 5 sene takımın belini bükecek.

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2. Yapar. Yaw arkadaşlar sene oldu 2025 hala Fenerbahçe'den bir şey bekleyen var mı. Kulüp öyle eziklikleşti ki eski fenerli olmama rağmen şuan bu takımla en fazla dasak geçenlerden oldum. Dünya üzerinde gördüğüm en ezik takım olabilir. Hele bir de anrtemanda tesiste 5 yıldızlı forma giyiyorlar ha şizofren hastası gibi. Ya ben utanıyorum siz onu giyerken nasıl utanmayıp TV karşısına çıkıyorsunuz mk. Jose den tek beklentim ziraat alır. Tabi dünya üzerindeki en ezik takım "UEFA kupası alıcaz ziraate çıkmıyoruz" dedi ve hem Avrupa'dan elendi hem ziraatten 2 sene men edildi. Jose de gelip parasını yiyecek üstüne takıma çer çöp doldurup 3 5 sene takımın belini bükecek.
Öyle deme be, kardeşim Mourinho illaki farklılık gösterip klasını gene konuştur. Tabi benim beklendim bu şekilde tabi bu tek Mourinho ile olmuyor da, takım da elinden geleni yapması lazım.

eneskaya6

80+ Silver
Adam iyide o adamın iyi olmasını sağlayan en büyük etken gittiği takimlarda takımın sagladigi finansman. Fener 2 yil vergiler dahil 40kusur M sadece teknik direktör ekibine para verdi bunun oyuncuları var 50-60M € verecek bir kapasiten yok genel şartlarda. Ama kafayı siyırmiş geliyorlar. Adama butce verilip istedigi oyuncular alinirsa(oyuncular form tutarsa bide) lig kendi icinde belirsiz ama avrupada biseyler basarirlar. Adamın hedefi hep turnuvalar, lig 2. Planda. Fener butce ayarlayamayip düşük orta butceli transferler yaparsa onlarla biseyler dener ama cidden turnuvada otobüs cekiyor.
Ek olarak bir hocaya bu kadar takilip baglanmamak lazım bence. Bu sene 99 puan almissin konya, sivas vs maclarinda berabere kalmasan sampiyon olurdun yani 38 maclik seride sadece 1 bilemedin 2 gole ihtiyacin vardi burada ben hatayi golculerde ararim. Tıkanmış macı acacaksin.

CupOk

80+ Bronze
Öyle deme be, kardeşim Mourinho illaki farklılık gösterip klasını gene konuştur. Tabi benim beklendim bu şekilde tabi bu tek Mourinho ile olmuyor da, takım da elinden geleni yapması lazım.
Bu takım 99 puan alıp şampiyon olamamış takım. Daha ne olması lazım şampiyon olmak için. Trabzonspor maçından sonra ivme yakalamışsın, rüzgarı arkadana alıp koşa koşa şampiyon olman lazım ama Ali koç abim ne yaptı. İlk önce herkese bağırıp çağırdı, takımı ligden çekerim ha falan triplerine girdi(çekemedi), süper kupaya çıkmıyoruz dedi, ona buna fetöcü PKK'lı falan filan saçmaladı işte. İyi kötü yenmişsin ezeli rakibini. Böyle slakca hareketlere oyuncularda moral kalmadı takımın motivasyonu düştü. Kısaca Ali koç gitmeden tüm maçları bile kazanslar şampiyon olamazlar. Aziz yıldırımda kötü bu arada pek fark yok bence. Fenerden adam olmaz

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu takım 99 puan alıp şampiyon olamamış takım. Daha ne olması lazım şampiyon olmak için. Trabzonspor maçından sonra ivme yakalamışsın, rüzgarı arkadana alıp koşa koşa şampiyon olman lazım ama Ali koç abim ne yaptı. İlk önce herkese bağırıp çağırdı, takımı ligden çekerim ha falan triplerine girdi(çekemedi), süper kupaya çıkmıyoruz dedi, ona buna fetöcü PKK'lı falan filan saçmaladı işte. İyi kötü yenmişsin ezeli rakibini. Böyle slakca hareketlere oyuncularda moral kalmadı takımın motivasyonu düştü. Kısaca Ali koç gitmeden tüm maçları bile kazanslar şampiyon olamazlar. Aziz yıldırımda kötü bu arada pek fark yok bence. Fenerden adam olmaz
Düşüncene saygı duyuyorum kardeşim haklısın da.

Top Bottom