Arama sonuçları: *

1. zapkinus

Oyun, dizi, kitap tarzı şeyler bitirince etkisi altına girmek.

ne olursa olsun normal hayate geri adapte olmak mesele.
  2. zapkinus

rica ederim. yapmanız gereken bu eylemleri abartmamak. bir gün kendimi kaptırıp aralıksız 6 saat kitap okumuştum. sonra kafamı kaldırdığımde ve etrafa baktığımda bu dünyada değilmişim gibi hissetmiştim. izlenilen dizi/okunan kitap süresi ideal olmalı. e bi de izlediğin/okuduğun şeylerde...
  3. zapkinus

aslında gayet güzel bir durum var karşında: kaybedilmemiş duygular. öyle ki insanlar artık seyredilen şeylerden herhangi bir haz almıyor, üstüne düşmüyor ve hakkında düşünmüyor. hâl böyle ki insanlar artık bir şey izleyip okumuyor maalesef. okumak ve okunan şeyin atmosferine girmek, tatmak...
  4. zapkinus

Çift telefon önerisi

annene xiaomi (batarya), kendine samsung (ekran) alabilirsin.
  5. zapkinus

Görseldeki ürün rocks st red sigarillo mu yoksa puro mu?

bazen var. orijinalini 150 liralara satiyorlar... 50 60 liraya ise sahte olan satiyorlar. yani o da yaş iş.
  6. zapkinus

Pringles vs Master Potato

turkiyeden cekildi
  7. zapkinus

Görseldeki ürün rocks st red sigarillo mu yoksa puro mu?

markette veya tekelde gorecegin puro/cigar/illo hicbiri iyi degildir ve icilmeye degmez. parani cope atmis olursun. yalnizca alinabilecek sey sigaradir. ki bana gore sigara da alinmaz, guzel bir tutun bandrollu sigaralara bin basar.
  8. zapkinus

🔥İndirim Realme GT7 Pro 53.999

realme denen markaya bu paralari vermek akil kari degil.
  9. zapkinus

Hayalinizdeki araba nedir?

porche 924
  10. zapkinus

Kanal tedavisi ve dolgu ortalama ne kadar tutar?

2 ay once ikisi toplam 4k odedim 1 hafta once bir disime sadece dolgu yaptim 1k odedim.
  11. zapkinus

İnceleme Daha minimalist bir hayat, sadece "Apple Watch" ile yaşamak

su an en kucuk akilli telefon bu. qin markasinin android tabanli dokunmatik tuslu telefonu var ama o zor kullanilacak seviyede. bu telefon ise 8/256, helio g99 islemci, hd ekran, android 12 vs vs... 9k kapali kutu, 7.5k ise acik kutu satiliyor. selamlar saygilar.
  12. zapkinus

ben de cok kullanmadigimdan ve ek olarak kucuk telefon sevdigimden qin 3 ultra alma fikrim var. 5" boyutunda bir telefon. https://shbd.io/s/mfNUf0Kn
  13. zapkinus

cok.tesekkur.ediyorum.elininize.saglik.biz.bu.adamdan.raziyiz.
  14. zapkinus

Redmi Note 14 Serisinin Fiyatları Belli Oldu

pro, neden 5g olunca 5k artiyor fiyat?
  15. zapkinus

1.250.000 tl ye golf alınır mı?

1.6 da kotu degil. 2016 model vardi bizde. e tabi 1.5ler daha iyi
  16. zapkinus

Xiaomi 14 Ultra, Direnç ve Kayıt Hk.

herhangi bir sorun var mi telefonda
  17. zapkinus

Müzik için kulaklık önerisi

ikisini de boş ver ve r50i al. anker ile realme ve t13'ün kalitesinin karşılaştırmak mantıksız. ankerin her kuaklığı fiyatına göre çok üstün.
  18. zapkinus

Müzik için kulaklık önerisi

anker soundcore r50i al keyfine bak 1737298002 https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-r50i-tws-bluetooth-kablosuz-kulaklik-beyaz-ios-ve-android-uyumlu-a3949-anker-turkiye-garantili-p-HBCV000049D11K?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=epey&wt_pc=epey
  19. zapkinus

Xiaomi 14 Ultra, Direnç ve Kayıt Hk.

sizinkinin kayit durumu nedir?
Top Bottom