Neler Yeni

Müzik için kulaklık önerisi

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Fettah Özalp
Arkadaşlar redmi buds 3 lite var dip ses sorunu var ve bazen bağlanmıyor. 800tl bütçem var müzik dinlemek için kulaklık arıyorum yazılım tarzı şey olursa iyi olur mikrofon ile işim yok hiphopu yaşatsın yeter :D
Ek olarak kulak üstümü yoksa kulaklık içimi almalıyım?Okula gidip gelme olsun normal yürüyüş olsun her saatim dakikam kulaklık ile geçiyor, o yüzden şarjıda önemli benim için. Önerilerinizi bekliyorum dostlar

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Ferhat Bilgi
Arkadaşlar redmi buds 3 lite var dip ses sorunu var ve bazen bağlanmıyor. 800tl bütçem var müzik dinlemek için kulaklık arıyorum yazılım tarzı şey olursa iyi olur mikrofon ile işim yok hiphopu yaşatsın yeter :D
Ek olarak kulak üstümü yoksa kulaklık içimi almalıyım?Okula gidip gelme olsun normal yürüyüş olsun her saatim dakikam kulaklık ile geçiyor, o yüzden şarjıda önemli benim için. Önerilerinizi bekliyorum dostlar
Realme t100
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam o bütçede yazılımlı uygulaması var

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Realme t100

Tam o bütçede yazılımlı uygulaması var
Hocam 1k ama o biliyorum aradaki farkı koymakta bir şey yok ama 2. Monitörümü alacağım için tasarruflu olmalıyım. Qcy t13 anc diye bir şey buldum bu nasıldır?

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,068
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Hocam 1k ama o biliyorum aradaki farkı koymakta bir şey yok ama 2. Monitörümü alacağım için tasarruflu olmalıyım. Qcy t13 anc diye bir şey buldum bu nasıldır?
anker soundcore r50i al keyfine bak

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Fettah Özalp

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,068
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Hocam 100tl daha koyup arkadaşın dediği Realme t100 mü yoksa qcy t13 mü alayım
ikisini de boş ver ve r50i al. anker ile realme ve t13'ün kalitesinin karşılaştırmak mantıksız. ankerin her kuaklığı fiyatına göre çok üstün.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Fettah Özalp
ikisini de boş ver ve r50i al. anker ile realme ve t13'ün kalitesinin karşılaştırmak mantıksız. ankerin her kuaklığı fiyatına göre çok üstün.
Anker kaliteli bir marka biliyorum evet, üstelik kulaklığımı bul özelliği çok hoşuma gitti.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Ferhat Bilgi
Anker kaliteli bir marka biliyorum evet, üstelik kulaklığımı bul özelliği çok hoşuma gitti.
ben t100 kullanıyorum o yüzden önerdim en son da fiyatı 750 tl bandındaydı 2 hafta kadar önce 1000 mi olmuş daha iyi diyenler varsa daha iyileri vardır tabii ki

1000 tl olmuş 750 tl olsaydı al derdim bu fiyata alınmaz bence t100

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
ozan başaran
Hocam 100tl daha koyup arkadaşın dediği Realme t100 mü yoksa qcy t13 mü alayım
hocam anc istiyorsan qcy al ben qcy t13 anc modelini kullanıyorum mikrofonu çok iyi değil ama ses kalitesi ve anc kalitesi fiyatının çok çok üstünde

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Fettah Özalp
hocam anc istiyorsan qcy al ben qcy t13 anc modelini kullanıyorum mikrofonu çok iyi değil ama ses kalitesi ve anc kalitesi fiyatının çok çok üstünde
anc nedir tam olarak bilgim yok falza

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,659
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
QCY T13 ANC

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Fettah Özalp
sanırım anc açınca kulaklık takılı iken çevredeki sesleri duymuyoruz doğrumu ?

Top Bottom