K Kiavia 80+ Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 49 Reaksiyon skoru 11 31 Ağustos 2025 #1 Bütçe 4500 4-5k bandında kulaklık arıyorum , ilk amacım müzik dinlemek olacak. dinlediğim belli bir tür yok o yüzden hepsi için üzmeyecek önerilerinizi bekliyorum.
4-5k bandında kulaklık arıyorum , ilk amacım müzik dinlemek olacak. dinlediğim belli bir tür yok o yüzden hepsi için üzmeyecek önerilerinizi bekliyorum.
pyongyang 80+ Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 84 Reaksiyon skoru 47 31 Ağustos 2025 #2 kulaküstü, kulakiçi? silikonlu, silikonsuz? kablolu, kablosuz? Birçok çeşit var.
K Kiavia 80+ Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 49 Reaksiyon skoru 11 31 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 pyongyang yazmış: kulaküstü, kulakiçi? silikonlu, silikonsuz? kablolu, kablosuz? Birçok çeşit var. Devamı için tıklayın... kulaküstü arıyorum , kablosuz olması önceliğim ancak ses kalitesi aşırı farkedecekse kablolu da alabilirim,
pyongyang yazmış: kulaküstü, kulakiçi? silikonlu, silikonsuz? kablolu, kablosuz? Birçok çeşit var. Devamı için tıklayın... kulaküstü arıyorum , kablosuz olması önceliğim ancak ses kalitesi aşırı farkedecekse kablolu da alabilirim,