Arama sonuçları: *

1. Z

Mavi Ekran whea uncorretable error mavi ekran

Güncelleme sorun hala çözulmedı devam ediyor ne ssdı ne ram ne ekran kartında sıkıntı var
  2. Z

2. bi anakartım yok :D yarın farklı bi ekran kartı ve ssd deniyeceğim olmazsa bi bilgisayarcıya götüreceğim
  3. Z

1680006814 Hocam denedim onuda sadece anakartı deneyemedim ondan olma ihtimali üzerinde duruyorum şuanda
  4. Z

hocam 2 3 hafta once ssd ve corshair ram aldım onun oncesınde ram veya hdd yetersizliğinden dolayı memory managemenet hatası alıyordum senin dediğin işlemleri uygulayınca da bir şey değişmedi 1680004389 hocam ssdden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum ancak ssdyi yeni aldım kafam çok karışık
  5. Z

valorant ve lolde de bu hataları alıyordum ancak şimdilik herhangi bi sorun yok pcyi yeni formatladığım için fazla test imkanım olmadı ancak yarın birkaç oyunda daha test yapmayı düşünüyorum
  6. Z

hocam hepsini stress testıne soktum ancak bir sonuç alamadım 1679963249 dediğiniz gibi octt ile psu stress testini yaptım aynı zamanda diğer parçalarada stress testini uyguladım ancak forest 2 ye girince yine aynı hata ile karşılaştım bundan önce valorant oynadığımda ise herhangi bi hata ile...
  7. Z

hocam zaten internet üzerinden değil uygulamadan yapıyosun sonuçları için seni webe yönlendiriyor
  8. Z

hocam pcnin tüm parçalarını gerek baraber gerek ayrı ayrı stress testine sokuyorum ve bi problem olmuyor ancak bir oyuna girince biraz oynadıktan sonra bu hatayı alıp mavi ekran hatası alıyorum senin için userbenchmark testinin sonuçlarını da alta bırakıyorum
  9. Z

Herkese selamlar pcyi benchmark testine sokuyorum herhangi bi sıkıntı yok ancak bir oyuna girince forest valorant gibi whea uncorrectible error alıyorum bu olay son 2 haftadır olmaya başladı sistemin minidump kalsorüne bakayım diyorum ancak sistem böyle bir klasorde oluşturmuyor lütfen yardımcı...
Top Bottom