Arama sonuçları: *

1. Benihi24

RAM MHz değişikliği sırasında mavi ekran

Tam olarak yuvasından çıkmasına gerek var mı ekran kartını sökemedim 1651918742 Dediklerinin hepsini yaptım yine aynı hatayı veriyor
  2. Benihi24

Başka bir ayar yapmış olabilirim yanlış bir yere mi tıkladım bilmiyorum
  3. Benihi24

Merhaba biosten xmp ayarlarını seçtim ramlari max kapasite 3600 yaptım. Şuan Mavi ekran hatası alıyorum. Inaccessible Boot device sorunu çıkıyor karşıma. Eski haline döndürüyorum ramlari fakat yine aynı sorun devam ediyor. Acaba ramlerimi bozdum. Anakart ASUS PRİME Z690-p D4 yardımlarınızı...
  4. Benihi24

Nvdi̇a Geforce Oyun Ayarlari

Herkese merhaba. Nvdia denetim masasında oyunları için değiştirilmesi gereken ayarlar var mı ? Bu ayarlar nedir. Bilginiz varsa paylaşabilir misiniz ?
  5. Benihi24

Yeni 1080p 280hz uyumlu PC

Genelde apex oynuyorum. Aşırı grafik kartından güç alan bir oyun. Valorant ve Cs çok oynamıyorum. Daha çok battle royale
  6. Benihi24

Yeni 1080p 280hz uyumlu PC

Herkese merhaba. 280 HZ bir monitör var elimde. 3060, 3060 ti ekran kartı ile i5 serisi bir işlemci nasıl bir performans sağlar. Bu durumda ryzen işlemci almak daha mı mantıklı. İ5 işlemciler obs kullanırken zorlanır mı ? Önerilerinizi bekliyorum.
  7. Benihi24

HDMI VE DP bağlantısı

Zaten vazgeçtim kalitesi iyi
  8. Benihi24

HDMI VE DP bağlantısı

Çünkü DP nin daha kaliteli görüntü verdiğini söylüyorlar
  9. Benihi24

HDMI VE DP bağlantısı

Herkese merhaba. Yeni bir monitör aldım ve bir baktımki laptobum sadece HDMI çıkışı destekliyor. Monitörde hem dp hem HDMI var. Ben bilgisayarımdaki HDMI çıkışını kullanarak monitöre DP bağlantısı kurabilir miyim ? Bilgisi olan var mı
  10. Benihi24

Laptop ile ikinci monitörde oyun oynamak ?

Arkadaşlar sorunum çözüldü. ASUS 24,5" VG259QM 1MS 280HZ Monitörü aldım. Şuan laptop ile birlikte kullandım HDMI kablosunu bağladım. Apex de oynamayı denedim gerçekten harika bir performans aldım. 280 fps lere ve neredeyse 300 fps gördüm. Ekranda bir çamurlanma olmadı. Mobil 3060 ile böyle bir...
  11. Benihi24

Yorumun için teşekkürler. Tabi benimki biraz endişe bu konu hakkında hiç bilgi sahibi değilim. Normalde apex oynarken 160-180 fps lere kadar çıkıyorum 1600 çözünürlükte. Yeni bir monitörde fps drop yermiyim acaba onuda bilmiyorum
  12. Benihi24

Herkese merhaba. Şuan elimde Lenovo legion 5 pro (i711800h + 3060 +2540*1600 ekranlı ve 165Hz) Laptop bulunuyor. Bilgisayardan aşırı derecede memnunum sadece ayarlardan oyun oynarken 1920*1090 p yapmaya çalıştığımda ekran küçülüyor. Şuan yeni bir bilgisayar almak benim için zor olacağından...
  13. Benihi24

Lenovo legion alınır mı ?

Herkese merhaba. Bir kaç gündür forumda sürekli konu açıp duruyorum hala tam ne alacağımı netleştiremedim açıkçası sonda Abdullah abinin bu bilgisayarın 1660 lı versiyonu ile alakalı olan videosunu izledim. Sorum şu ben 2060 lı modelini mi almalıyım yoksa 1660 oynayacağım oyunları kaldırır mı...
  14. Benihi24

Monster serisi laptoplar

Peki fan sesi ile alakalı olarak deneyiminiz nedir ? Isınma konusunda çok problem değil hemen hemen tüm laptoplar ısınıyor.
  15. Benihi24

Monster serisi laptoplar

Monster Tulpar T7 V20.3 Intel Core i7 10750H 16GB 512GB SSD RTX3060 Freedos 17.3'' FHD Taşınabilir Bilgisayar https://www.hepsiburada.com/monster-tulpar-t7-v203-intel-core-i7-10750h-16gb-512gb-ssd-rtx3060-freedos-173-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00001AZLUU?magaza=MONSTERNOTEBOOK bu laptop...
  16. Benihi24

Msı creator serisi oyunlar için

Minimal olması nedeniyle ilgimi çekti. Bunun dışında 3060 lı sistem bu fiyata var ama 12 GB ekran kartına 3600 ryzen koyuyorlar ve 650 w psu ile zaman zaman belki darboğaz olur. Açıkçası bilgisayarlar konusunda aşırı kararsızım.
  17. Benihi24

Msı creator serisi oyunlar için

2k 165 hz Asus monitörüm var sizce MSI’ın fotoğrafını paylaştığım bilgisayarı ile çok yüksek düzeyde olmasa bile orta ayarlarda iyi bir oyun deneyimi yaşar mıyım ? oynanacak oyunlar : apex legends , valorant , asassin creed
  18. Benihi24

Fiyatı şuan 12000 TL olan Asus tuf rtx 3070 OC sizce 7 bin TL'ye düşer mi?

Bitcoin böyle yükselmeye devam ederse ve korona etkisini 2021 de zayıflatamazsak biraz zor görünüyor
  19. Benihi24

Asus TUF Oyuncu Laptop Serisi Nasıldır ?

Ben sadece Asus ve msı markalarına güveniyorum. Diğer markalar hakkında çekincelerim var. Asus rog serileri hep tükenmişp Paylaştığınız link çalışmıyor fakat ben modele bakacağım. 1660 ti ekran kartı ve 3060 arasında mutlaka fark vardır ama çokta detaycı biri değilim. Benim için önemli olan...
  20. Benihi24

Asus TUF Oyuncu Laptop Serisi Nasıldır ?

Ben sadece Asus ve msı markalarına güveniyorum. Diğer markalar hakkında çekincelerim var. Asus rog serileri hep tükenmiş
Top Bottom