Neler Yeni

Monster serisi laptoplar

Benihi24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tuna
Bütçe
15000

Avolay

80+ Gold
Monster Tulpar T7 V20.3 Intel Core i7 10750H 16GB 512GB SSD RTX3060 Freedos 17.3'' FHD Taşınabilir Bilgisayar
https://www.hepsiburada.com/monster...isayar-p-HBV00001AZLUU?magaza=MONSTERNOTEBOOK bu laptop oyun için idealmidir. Hikaye tabanlı oyunlar oynamıyorum. Valorant ve apex için merak ediyorum. Deneyimi olan arkadaşlarda yazabilirse çok sevinirim. Laptop önerilerine açığım
Isınmıyor güzel laptop :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada aynı laptopun 2060lısını bir senedir kullanıyorum cidden çok güzel gönül rahatlığıyla al :)

Benihi24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu arada aynı laptopun 2060lısını bir senedir kullanıyorum cidden çok güzel gönül rahatlığıyla al :)
Peki fan sesi ile alakalı olarak deneyiminiz nedir ? Isınma konusunda çok problem değil hemen hemen tüm laptoplar ısınıyor.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Monster ın hangi modelleri ısınıyor ısınmıyor nerden anlıyoruz?

Avolay

80+ Gold
Monster ın hangi modelleri ısınıyor ısınmıyor nerden anlıyoruz?
Kasaları bu şekildeyse ısınmıyordur %90 fan çıkışları vs. Dikkat edin emin olmak için test videosu izliyoruz :)

Peki fan sesi ile alakalı olarak deneyiminiz nedir ? Isınma konusunda çok problem değil hemen hemen tüm laptoplar ısınıyor.
Bu ısınmıyor işte :D Fan biraz fazla sesli ama kulaklık taktığım için gram rahatsız olmadım

Top Bottom