Arama sonuçları: *

1. TRSTEADY

Ehliyet sınavına nasıl çalışmalıyım

Yazılı sınav için çıkmış soruları çöz aklının bir köşesinde kalıyor sorular aynı zaten. Ben sınav gününde 60 80 soru tek çözmüştüm sınava girdim 70 ile geçmiştim .d
  2. TRSTEADY

B450 anakarta hangi işlemciyi takabilirim

Paran yoksa ryzen 5 3600 varsa 5600
  3. TRSTEADY

Öneri 🖱️Donanım Arşiv Forumu Kullanıcıların En İyi ve Aktif Kullandığı Mouse Hangisi?

Onu 1.5 sene kullandım aşırı büyük mouseydi sensor bakımından zamanına göre iyiydi
  4. TRSTEADY

Öneri 🖱️Donanım Arşiv Forumu Kullanıcıların En İyi ve Aktif Kullandığı Mouse Hangisi?

İndirimde diye ajazz aj159 apex almıştım aktif olarak onu kullanıyorum beğendim ondan önce attack shark x3 kullanıyordum ondan da baya memnundum
  5. TRSTEADY

40 GB ve İnternet sınrısız sosyal medya 320₺ 60 gb 324₺ Son gün

Bende bir yerden okumustum instagram sadece dm içinmiş ya ne alaka
  6. TRSTEADY

40 GB ve İnternet sınrısız sosyal medya 320₺ 60 gb 324₺ Son gün

Ben bu kampanyadan yararlandım instagram ile youtube hiçte sınırsız değil nedenini bilen varmı
  7. TRSTEADY

🔥İndirim Battlefield 1 PS Store'da 5 TL!

Sağlam oyun hala oynuyorum
  8. TRSTEADY

Fiat Egea Alınır mı ve hangisi alınır

1.3 multijet tavsiye ederim
  9. TRSTEADY

💳 Güncel Cashback Listesi Ocak 2025 💳

youtube premium için en iyisi hangisi sizce
  10. TRSTEADY

🔥İndirim Honor Pad X9 4.749 TL 🔥🔥🔥

3 taksite yapıştırdım yeğenlerim kullansın
  11. TRSTEADY

Ryzen 5 5600 Düşük watt çekiyor

Yani yukardaki yazdığın değerlerine bakarsak işlemcin gücü lazım ettiği yerde çekiyor
  12. TRSTEADY

Ryzen 5 5600 Düşük watt çekiyor

Güç ayarlarından yüksek performansı tıkladın mı
  13. TRSTEADY

🔥İndirim 🔥ASROCK B550M-HDV AM4 DDR4 4733MHz 2436TL🔥

Çoktandır işlemciyi OC şekilde bu anakartla kullanıyorum bir sıkıntı çekmedim
  14. TRSTEADY

Yardım NetGsm vs TürkTelekom?

Al birini vur ötekini
  15. TRSTEADY

Evet 3. Ayın sonunda başka yere geçiceğim kesin gibi .d
  16. TRSTEADY

İdarelik netspeed e geçtim ben
  17. TRSTEADY

Bu sene ucuz veya bedava kafasıyla 2 kez oltaya takıldım. Netgsm hattı ve comnet sağ olsun
  18. TRSTEADY

Mobil hatta 150tl lik paketimi 300tl yaptıkları için hiç içime sinmedi bunlar ve ulaşmak harbi zor
  19. TRSTEADY

İlk Kez Sıfırdan Sistem Toplayacaklar İçin Öneriler(Ryzen5 7500F-RX7600XT 16GB)

fark var ama ahım şahım bir fark değil bütçen yüksekse 240hz 280hz monitör neden olmasın .d
  20. TRSTEADY

İlk Kez Sıfırdan Sistem Toplayacaklar İçin Öneriler(Ryzen5 7500F-RX7600XT 16GB)

Ramler 2x16 olabilir. m2 ssd 500gb yerine 1tb sonucta 2 sağlam oyun yüklüyon depolama sıkıntısı oluyor. Fps oyunları oynuyorsan monitörü en az 240hz yap hikayeli oyunlar oynuyorsan 27inç 2k monitör tavsiye ederim
Top Bottom