Arama sonuçları: *

1. S

Gaming.Gen.Tr kutusu açılmamış ürünü iade alır mı?

yok yok açmam hocam, Hepsiburada'dan iadem onaylanana kadar gelen monitörü açmam.
  2. S

İade alırlar mı ki acaba kutusunu açmadığım ürünün sorun çıkartma ihtimalleri var mı? zaten 14 gün de sürmez.
  3. S

Noktalama işareti de kullanmıştım oysa ki hocam, ne düşünüyorsunuz iade alır mı gaming.gen.tr?
  4. S

Kutusu açılmayacak açmayacağım hocam.
  5. S

Arkadaşlar selam, Beta Plus tekonoloji firmasından Hepsiburada üzerinden Dell G2524h modelini satın aldım 3 adet ölü piksel var, dün teslim aldım yarın Hepsiburada aracılığı ile göndereceğim, İade için. Gaming.Gen.TR'den de hemen sipariş geçtim, eğer iade alırlarsa beta Plus direk Gaming.Gen'den...
  6. S

Dell G2524h'de birden fazla ölü piksel var iade alırlar mı?

Hocam direk iade yaptım ya, direk alacağım sonra zaten aynılarını göndermezler, anlarım bantlardan falan.
  7. S

Umarım ederler iade hocam.
  8. S

Hocam peki iade ederler mi? ve tekrar aynı satıcıdan alsam aynısını mı gönderirler? gönderdiğimi ürünü çok üzgünüm ya.
  9. S

Arkadaşlar selam, ürünü yeni aldım 3 ay ertelemeli ödeme ile, dün elime ulaştı bugün 1'den fazla ölü piksel, var Hepsiburada'ya iade talebi oluşturdum satıcı beta Plus teknoloji, iade alırlar mı sizce? Ve memnundum tekrar aynı satıcıdan almak zorundayım. Gene çıkarsa gene iade alırlar mı? bir...
  10. S

COD WARZONE AÇILMIYOR

bilmiyorum o zaman.
  11. S

COD WARZONE AÇILMIYOR

komple sil hepsini remove yap.
  12. S

COD WARZONE AÇILMIYOR

goodbyi dpi kapat remove yap.
  13. S

Dell G2524h 0.5 ms olayı yalan mıdır?

onu edin.
  14. S

değer tabi ki hocam 360hz diyorsunuz..
  15. S

Bütçem çıkmadığı için bunu aldım.
  16. S

1 sene de plattan immo 1 89rr kadar çıktım. bakalım deneyeceğiz umarım ms olayı üzmez.
  17. S

Hocam imkanı yok çıkamam zaten taksitle aldım 360'a çıkmak imkanız benim için. 1737671291 Biliyorum biliyorum hocam, 165hz de oc benim.
  18. S

o zaman sorun yaşamam çünkü ms bunda asus vg249q1a da hissetmiyorum. 280hz diye geçtim delle, ne düşünüyorsunuz sizce sıkıntı çıkartır mı?
  19. S

e-sporculuk için çabalayacağım ondan bu monitörü sipariş ettim hocam. immo1 rankım şu anda. 1737670725 Asus vg249q1a var bende 165hz onla aynı mıdır ki ms farkı.
  20. S

Arkadaşlar selamlar, Dell G2524h marka monitörü aldım 280Hz 0.5 ms diye geçiyor, bazı yerler de 7 ms kadar çıktığı söyleniyor monitörün. Hardcore bir şekil de Valorant oynamak için aldım bütçe de buna yetti. Neden böyle acaba iptal edip farklı monitöre mi yönelmem gerek?
Top Bottom