Neler Yeni

Dell G2524h'de birden fazla ölü piksel var iade alırlar mı?

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
Arda
Arkadaşlar selam, ürünü yeni aldım 3 ay ertelemeli ödeme ile, dün elime ulaştı bugün 1'den fazla ölü piksel, var Hepsiburada'ya iade talebi oluşturdum satıcı beta Plus teknoloji, iade alırlar mı sizce? Ve memnundum tekrar aynı satıcıdan almak zorundayım. Gene çıkarsa gene iade alırlar mı?

1737858887674.png
1737858892440.png
1737858898690.png
1737858903808.png
bir de böyle diyor hepsiburada iade etmezlerse yandım ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya monitörü de aşırı çok sevdim, sadece siyah ekran da belli oluyor, iade etmesem bir arkadaşlar ya içim çok buruk ne diyorsunuz?

spongey

80+
Aynı durumu ben de yaşadım. Satıcı hepsiburadaydı. 1 tane stuck pixel vardı ekranın tam ortasında. Çok rahatsız etmiyordu çok arada kalmıştım, iade alacaklarını da düşünmüyordum ama iyi ki denemişim.13. Günün sonunda yolladım. Aldılar. İade almasalar bile yarın dönüp baktığında keşke demiceksin. Kesinlikle yolla. Monitör o kadar sık degiştirilen bir şey değil. Kullandığın süre boyu aklına gelir durur keşke dersin.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı durumu ben de yaşadım. Satıcı hepsiburadaydı. 1 tane stuck pixel vardı ekranın tam ortasında. Çok rahatsız etmiyordu çok arada kalmıştım, iade alacaklarını da düşünmüyordum ama iyi ki denemişim.13. Günün sonunda yolladım. Aldılar. İade almasalar bile yarın dönüp baktığında keşke demiceksin. Kesinlikle yolla. Monitör o kadar sık degiştirilen bir şey değil. Kullandığın süre boyu aklına gelir durur keşke dersin.
Hocam peki iade ederler mi? ve tekrar aynı satıcıdan alsam aynısını mı gönderirler? gönderdiğimi ürünü çok üzgünüm ya.

spongey

80+
Beta plus teknoloji küçük firma değil. Gaming gen tr işte. Iade alırlar diye düşünüyorum. Paketlemeye çok özen göster sadece. Aynı ürünü mü gönderirler bilemiyorum o biraz şans işi de stoktaki miktar az gözükmüyor. Baya düşük bir ihtimal aynısını yollamaları.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
Arda
Beta plus teknoloji küçük firma değil. Gaming gen tr işte. Iade alırlar diye düşünüyorum. Paketlemeye çok özen göster sadece. Aynı ürünü mü gönderirler bilemiyorum o biraz şans işi de stoktaki miktar az gözükmüyor. Baya düşük bir ihtimal aynısını yollamaları.
Umarım ederler iade hocam.

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
Değişim talep et madem.?

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
Arda

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
EmreE
Adam çok haklı mesela ben abimin 7 senelik 75hz monitörünü kullanıyorum

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
nk
Hocam direk iade yaptım ya, direk alacağım sonra zaten aynılarını göndermezler, anlarım bantlardan falan.
Aynısını tekrardan gönderme gibi bir durum olmaz
İçinin rahat etmesi için gönderdiğin ürünün seri numarasını al yenisi gelince karşılaştırsın

Top Bottom