Merutoiimasu
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef İzmir'de oturuyorum.Bende tam bilmiyorum yakınsanız mağazadan da yapabilirsiniz
Maalesef İzmir'de oturuyorum.Bende tam bilmiyorum yakınsanız mağazadan da yapabilirsiniz
@Cavuskerem Müşteri hizmetlerini arayıp mı söyleyeceğim?değişim talep et
siteden yapılması lazım yapılmıyor mu@Cavuskerem Müşteri hizmetlerini arayıp mı söyleyeceğim?
benim anlamadığım şey neden ölü pixel testi yapılmadan bu ürünler satışta sunuluyor ve o kadar kişi mağdur oluyor iade değişim ile uğraşıyor ..Şu dönemde bizler için önemli meblalar vererek alıyoruz bu ürünleri, kesinlikle aynısı ya da muadili ile değiştirimesi gerekir. Yoksa da daha üst model gönderebilirler.
Hangi koşullarda aldığını bilmiyorum ama bazen indirim dönemlerindeki ürünlerde bu tip şeyler olabiliyor, tabii ki normal zamanda da olması muhtemel. Muhakkak ürünler için belirli standart ve kalite kontrol testleri mevcuttur fakat seri üretim ve kontrollerde dahi gözden kaçan üretim hataları olabiliyor malesef. Bu da bir nevi şans aslında bu üründen 200 kişi almış olsa belki 1 kişiye denk gelme ihtimali böyle bi'şey.benim anlamadığım şey neden ölü pixel testi yapılmadan bu ürünler satışta sunuluyor ve o kadar kişi mağdur oluyor iade değişim ile uğraşıyor ..
Sadece bu kadar gözüküyor. Başka yerden yapılıyorsa biliyorsanız eğer söyler misiniz?siteden yapılması lazım yapılmıyor mu
ben de çok bilmiyorum itopyayı isterseniz müşteri hizmetleriyle görüşün onlar talep açarSadece bu kadar gözüküyor. Başka yerden yapılıyorsa biliyorsanız eğer söyler misiniz?Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler. Bende öyle yapacağım zaten.ben de çok bilmiyorum itopyayı isterseniz müşteri hizmetleriyle görüşün onlar talep açar
İade edebildiniz acaba ne yaptınız hocamTeşekkürler. Bende öyle yapacağım zaten.
Geç oldu biraz ama evet iade ettim. Gamingentr’den Dell’in bir monitörünü sipariş ettim.İade edebildiniz acaba ne yaptınız hocam