Neler Yeni

Yardım Monitörümde 1 tane ölü piksel var. İade etmeli miyim?

Satriani

80+ Bronze
Şu dönemde bizler için önemli meblalar vererek alıyoruz bu ürünleri, kesinlikle aynısı ya da muadili ile değiştirimesi gerekir. Yoksa da daha üst model gönderebilirler.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Şu dönemde bizler için önemli meblalar vererek alıyoruz bu ürünleri, kesinlikle aynısı ya da muadili ile değiştirimesi gerekir. Yoksa da daha üst model gönderebilirler.
benim anlamadığım şey neden ölü pixel testi yapılmadan bu ürünler satışta sunuluyor ve o kadar kişi mağdur oluyor iade değişim ile uğraşıyor ..

saykopat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Onur Murat KOÇ
Kampanya bitmeden 1 tane daha sipariş et ama kutusunu açma, sonra iade et iade işlemin kabul edilirse kutusunu açarsın yenisinin. Hem monitörden olmazsın hem de parandan.

Satriani

80+ Bronze
benim anlamadığım şey neden ölü pixel testi yapılmadan bu ürünler satışta sunuluyor ve o kadar kişi mağdur oluyor iade değişim ile uğraşıyor ..
Hangi koşullarda aldığını bilmiyorum ama bazen indirim dönemlerindeki ürünlerde bu tip şeyler olabiliyor, tabii ki normal zamanda da olması muhtemel. Muhakkak ürünler için belirli standart ve kalite kontrol testleri mevcuttur fakat seri üretim ve kontrollerde dahi gözden kaçan üretim hataları olabiliyor malesef. Bu da bir nevi şans aslında bu üründen 200 kişi almış olsa belki 1 kişiye denk gelme ihtimali böyle bi'şey. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Uunyıldırım
siteden yapılması lazım yapılmıyor mu
Sadece bu kadar gözüküyor. Başka yerden yapılıyorsa biliyorsanız eğer söyler misiniz?
Ekran Görüntüsü (7).png

Top Bottom