Arama sonuçları: *

1. Yasin / EsquaReD

Bu görüntülerde skolyoz var mı?

Yaklaşık 12-15 derece arası var. C şeklinde olması kötünün iyisi denebilir. Sırt kaslarını güçlendirici çalışmalar ve sırt üstü yüzmeyle düşürülebilir. Her insan 5 dereceye kadar skolyoz mevcut normal sayılıyor.
  2. Yasin / EsquaReD

Komşum Horoz Besliyor Nasıl Şikayet Etmeliyim

Rahatsız olduğunuz kısmı anlamadım çok mu ötüyor horoz
  3. Yasin / EsquaReD

Süpürge Makinası önerir misiniz?❓❓

Hafif baya eski süpürgem min.10 yıllık falandı buna geçince fark bariz emişi çok güçlü bu yüzden gücünü sürekli düşürüyorm yoksa oynatamıyorsun başlığı
  4. Yasin / EsquaReD

Süpürge Makinası önerir misiniz?❓❓

Geçtiğimiz ay aynı durumdaydım en çok satın alınan modeli alıp geçtim. Philips xb7150
  5. Yasin / EsquaReD

🔥İndirim Reebok Siyah Spor Ayakkabı 1.199 tl

Reebokun kendi sitesinde daha güzelleri var indirimli hemde yılbaşı kampanyası falan ben 2bine 2 çift aldım geçen ay
  6. Yasin / EsquaReD

🔥İndirim Familia 2 adet 12'li kağıt havlu 233 tl

Linkte 164,90 TL yazıyor
  7. Yasin / EsquaReD

Lolde panelle tehdit ediliyorum.

Prelerinin oyundaki adını mı yazıyor gerçek adlarını mı orasını tam anlamadım
  8. Yasin / EsquaReD

Hastanelerde Randevu Sorunu Çözülecek Mi?

Yeni Gözlük alacağım göz numaramı öğreneyim diye randevu almak istedim MHRS vermedi. Talep oluşturdum 20 gün önce yarın talep sürem de bitiyor hâlâ randevu vermiyor sistem.
  9. Yasin / EsquaReD

Öneri 🟠EFSANE NET DENEYİMİM🟠

Comnet hesabım duruyor ama 2 ay beleş olduğu için türknete geçiş başvurusu yaptım 1 ayda kendim öderim 3 ay sonrasına başka ISS bakıcam artık. Eğer efsanenet fiyat olarak uygun kalırsa geçerim.
  10. Yasin / EsquaReD

Alt yapı sorgula kısmından adresi girip sorgulaya tıklıyorum adresinizde altyapı yoktur uyarısı veriyor ama comnet VDSL 35mb veriyordu düne kadar bana
  11. Yasin / EsquaReD

Comnetten VDSL 35mb kullanıyordum efsanette altyapı çıkmıyor adresimde bana hizmet verirler mi
  12. Yasin / EsquaReD

Homeoffice iş arıyorum

İlan sitelerinden Müşteri hizmetleri işlerine bakabilirsin
  13. Yasin / EsquaReD

Comnetten hangi iss ye geçmeliyim

Hayırlı olsun. İnternet değerleri nasıl hızda dalgalanma ping sorunlari oluyor mu?
  14. Yasin / EsquaReD

Comnetten hangi iss ye geçmeliyim

Gigaspeede bende geçmeyi düşünüyorum. Geçiş süresi nasıldı? Comnette 299 günüm var ücret iadesini geçiş yapsam verirler mi muallaktayım
  15. Yasin / EsquaReD

🔥İndirim 19 Aralığa Kadar Vodafone Numara Taşıma ve Yeni Hat Fırsatı

Uzun süredir bimcelldeydim kampanyayı görünce hattımı Turkcel faturasıza taşıdım yarın açılacak ondan sonra da türk Telekom faturalı tarifelere geçicem Vodafone geçilmez kaç tane tanıdığım çekmiyor diye numarasını taşıdı
  16. Yasin / EsquaReD

Sizce bu iş teklifini kabul etmeli miyim

Bence yaşın ufak, şuan maaşı düşünme derim. Başla geliştirmeye bak kendini ve öğrendiklerini. Bakarsın sarmiyor 1-2 ay sonra çıkarsın.
  17. Yasin / EsquaReD

Toshiba 50WH18P kaça satılır?

Elimde böyle bir TV var fiyat araştırdım ama bulamadım. Kaça gider?
  18. Yasin / EsquaReD

Konu eski yazmayın artık 👍

İş bulabildin mi bari 😆
  19. Yasin / EsquaReD

Sizce Sıfır civic mi yoksa sıfır Astra l mi

Ben olsam Civic i seçerdim Hayırlı olsun şimdiden
  20. Yasin / EsquaReD

32.3 yaşımdayım, hiç sevgilim olmadı.

Belli bir miktar param var derken, misal veriyorum mekanda 3-4k hesap ödesen koyar mı?
Top Bottom