Arama sonuçları: *

1. Y

35 50K HANGİ HAZIR SİSTEM DAHA İYİ

Hocam zaten yani o 2. Ve 3. Sistemlerdeki her şey ortalama ve üstü sayılır istediğinizi alabilirsiniz sizi üzmez diye düşünüyorum ikiside ömürleri zaten yaklaşık olarak aynı olur
  2. Y

35 50K HANGİ HAZIR SİSTEM DAHA İYİ

Hocam 3 sistemde alınası duruyor ama 1. Sistem 650w diğerleri daha yüksek daha mantıklı olabilir ayrıca ilk sistemde 120mm sıvı soğutma var 120mm sıvı soğutma israf gibi bir şey o performansı zaten kule tiplerinden alabilirsin çoğu sıvı soğutucuda bu böyle yani Ayrıca kalan 2 sistem arasında 1...
  3. Y

En ucuz hazır sistem hangisi? (bunu merak ettiğim için soruyorum)

Apu sistemler var hocam doğru 10k civarınada onları dikkat almadım en azından bir kart olsun diye düşündüm içinde
  4. Y

Yardım MSI G274QPX 27 2k alınır mı ?

Fiyat bilgisi nerde hocam ona göre öneri yapalım ben göremedim fiyatı belki daha verimli bir ürün buluruz size
  5. Y

PS5'te RDR2 30 Fps oynamaya değer mi?

Hocam 30 fps de gerçekten düşük ayrıca görüntü kalitesi ne düzeyde olur bilemiyorum ben tercih etmezdim
  6. Y

Yardım Epic ve steamdan oyun indirirken pcyi kapatma durumu olursa devam eder mi?

Hocam zararı var ama dedikler gibi psunuz nedir bilmiyorum ama sıkıntı çıkarmaz heralde çok kötü bir marka/model değilse zararı olur ama tek seferde pc gitmez gibi
  7. Y

RTX 4070 İçin Darboğaz Yapmayacak İşlemci Önerisi

Hocam anakart değişsen güzel olur aslında hem yeni soket daha ileriye dönük 5700x3d de güzel işlemci anakart falan değişecek bütçem yok diyorsanız am4 de kalın
  8. Y

2000TL Klavye Önerisi

Hocam mad68 de övülüyor şimdi biraz daha baktım beyaz rengi beni benden aldı diyebilirim beğendim özellikleri vaad ettikleri gibi diyen olmuş f/p ürün olarak nitelendirilebilir hak ediyordur yani hocam fiyatını büyük ihtimalle ulugames ten alın denmiş sitede stok yok stok bulursanız alınabilir...
  9. Y

3080 mi yoksa 4060 mı

Full sistem 50k ise 4070 superli falan bulabilirsin o bütçede
  10. Y

Uygun anı bekliyorum 4070 süper,Li sistem mantıklı mı ?

Şubat ayının başında başlıyacak diye biliyorum
  11. Y

Sistem parçalarını tek tek sipariş verdikten sonra nerede toplatabilirim?

Hocam forumda sora sora yaparsınız bence bilgidi olanlar illaki yardım eder veya bilen bir tanıdığınız falan varsa ona sorun
  12. Y

3080 mi yoksa 4060 mı

3080 ama gayet okey gördüğünüz fiyat 2. Fiyatımı?
  13. Y

Hocam şuan ben olsam beklerdim yani yeni kartların çıkışına haftalar kalmış zaten o sırada indirim kovalayarak birşeyler almak mantıklı yani o şekilde güzel bir sistem dizilir şubata kadar
  14. Y

Hocam şuanda diğer parçaları alırsın 5070 çıktığı zaman ekran kartını alırsın
  15. Y

80k ya 4070 super cok düşük 5070 veya ti toplarsın
  16. Y

Max 60k alinabilecek en iyi laptop

Bilgilendirme için sağolun hocam
  17. Y

https://forum.donanimarsivi.com/konu/victus-16-omen-17-nitro-16-tuf-f15.1056250/ Şu konu içinde konuşulanları ilettim gibi bir şey oldu hocam benimki bilgisiz konuştuysam pardon omen 17 önerdiler burda
  18. Y

Hangi satıcıyı göz önüne almamalıyız hocam anlamadım
  19. Y

Öğrendim hocam victus 16 da sıkıntı yokmuş nitro 16 modelinin satıcısı sıkıntıymış galiba...
  20. Y

Yardım 3000TL Wireless Mouse Önerisi

Birinde ultra sensor var diğerinde normal hali bide bataryası x1 de 250 x1 ultrada 500 bütçe varsa tabi x1 ultra daha iyi gibi ama sensorler hakkında bilgim yok fiyat farkına değer mi bilmiyorum.
Top Bottom