Neler Yeni

35 50K HANGİ HAZIR SİSTEM DAHA İYİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Faruk
SİSTEM
1736806435235.png

VS
SİSTEM
1736790991050.png

Arkadaslar güncel beni çoook uzun bir süre götürecek bir sisteme ihtiyacım var
cs valo ve konsol oyunları tarzı oyunlarda 1080p oynayacağım
ikinci el mi hazır sistem mi önerirsiniz ikinci elde 7 8k daha uyguna gelebiliyor ekran kartı ikinci el alıp testi şusu busu arızasıyla uğraşmama değer mi
elimdeki sistemim I7 4790K GTX 970 16ram
şuan zaten oynadığım oyunları kaldırıyor 150 200fps civarında oynayabiliyorum ama yükseltmeye değecek bi sistem arıyorum tesekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Suleyman
SİSTEM 1
Alıntıyı görüntüle
SİSTEM 2
SİSTEM 3
Arkadaslar güncel beni çoook uzun bir süre götürecek bir sisteme ihtiyacım var
cs valo ve konsol oyunları tarzı oyunlarda 1080p oynayacağım
ikinci el mi hazır sistem mi önerirsiniz ikinci elde 7 8k daha uyguna gelebiliyor ekran kartı ikinci el alıp testi şusu busu arızasıyla uğraşmama değer mi
elimdeki sistemim I7 4790K GTX 970 16ram
şuan zaten oynadığım oyunları kaldırıyor 150 200fps civarında oynayabiliyorum ama yükseltmeye değecek bi sistem arıyorum tesekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 3 sistemde alınası duruyor ama 1. Sistem 650w diğerleri daha yüksek daha mantıklı olabilir ayrıca ilk sistemde 120mm sıvı soğutma var 120mm sıvı soğutma israf gibi bir şey o performansı zaten kule tiplerinden alabilirsin çoğu sıvı soğutucuda bu böyle yani

Ayrıca kalan 2 sistem arasında 1. Sistem ile 2. Sistemin farkları işlemci,ssd,soğutucu ve fiyat gördüğüm kadarıyla iki sistemi karşılaştıralım

İşlemci:hocam ilk sistem ve diğer sistem arasında işlemcinin tek farkı birinde dahili gpu var yani ekran kartın olmasa bile görüntü alabileceksin ve 0.1 ghz mi ne daha güçlü r5 7600 fiyat farkına değer mi bilmiyorum

Ssd:ssd hakkında çok bilgim yok dram teknolojidi falan varmı o ssd lerde bilmiyorum ama lexar marka olan ssd nin hız değerleri daha yüksek tabi yüzeysel olarak daha güzel gözükebilir ama araştırmadan almamak lazım.

Soğutma:soğutma hakkında da çok bilgim yok o yüzden yorum yapmicam bu konuya(ayrıca nedensizce çok uzun oldu mesaj biraz kısalsın)

Benim kanaatim biraz daha yorum bekleyip araştırıp almanız hocam.saygılar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 3 sistemde alınası duruyor ama 1. Sistem 650w diğerleri daha yüksek daha mantıklı olabilir ayrıca ilk sistemde 120mm sıvı soğutma var 120mm sıvı soğutma israf gibi bir şey o performansı zaten kule tiplerinden alabilirsin çoğu sıvı soğutucuda bu böyle yani

Ayrıca kalan 2 sistem arasında 1. Sistem ile 2. Sistemin farkları işlemci,ssd,soğutucu ve fiyat gördüğüm kadarıyla iki sistemi karşılaştıralım

İşlemci:hocam ilk sistem ve diğer sistem arasında işlemcinin tek farkı birinde dahili gpu var yani ekran kartın olmasa bile görüntü alabileceksin ve 0.1 ghz mi ne daha güçlü r5 7600 fiyat farkına değer mi bilmiyorum

Ssd:ssd hakkında çok bilgim yok dram teknolojidi falan varmı o ssd lerde bilmiyorum ama lexar marka olan ssd nin hız değerleri daha yüksek tabi yüzeysel olarak daha güzel gözükebilir ama araştırmadan almamak lazım.

Soğutma:soğutma hakkında da çok bilgim yok o yüzden yorum yapmicam bu konuya(ayrıca nedensizce çok uzun oldu mesaj biraz kısalsın)

Benim kanaatim biraz daha yorum bekleyip araştırıp almanız hocam.saygılar.
bu sistemler önemli değil hocam benim amacım
ryzen 5 7500f veya 7600 ikisi de olur
7800XT kesinlikle olmalı zaten
750w kaliteli bi psu
cl30 civarı 6000mhz 32gb ram
kalanlar da ortalam şeyler olabilir bunların hepsini bir hazır sistemde toplamak zor oluyor seçenek sunulmuyor sitelerde
tüm önerilere açığım

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Suleyman
bu sistemler önemli değil hocam benim amacım
ryzen 5 7500f veya 7600 ikisi de olur
7800XT kesinlikle olmalı zaten
750w kaliteli bi psu
cl30 civarı 6000mhz 32gb ram
kalanlar da ortalam şeyler olabilir bunların hepsini bir hazır sistemde toplamak zor oluyor seçenek sunulmuyor sitelerde
tüm önerilere açığım
Hocam zaten yani o 2. Ve 3. Sistemlerdeki her şey ortalama ve üstü sayılır istediğinizi alabilirsiniz sizi üzmez diye düşünüyorum ikiside ömürleri zaten yaklaşık olarak aynı olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam zaten yani o 2. Ve 3. Sistemlerdeki her şey ortalama ve üstü sayılır istediğinizi alabilirsiniz sizi üzmez diye düşünüyorum ikiside ömürleri zaten yaklaşık olarak aynı olur
sistemleri güncelledim dediğin gibi arada fark yok en iyi bilesenleri seçmek istiyorum asus anakart daha iyi mesela ama gigabyte 7800xt sanki asustan daha performanslı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,416
Üyeler
165,183
Son üye
Kıtırkratos
Top Bottom