Arama sonuçları: *

1. toros

Akbank getir hediye çeki kampanyası

bende gözükmüyor
  2. toros

Bilgisayarimdaki herseyi sildim nasil geri gelir

herhangi bir seyi acmaya calistigimda tasinmis yeniden adlandilirmis veya silinmis olabilir bu ogeyi silmek istermisiniz diyor 1732988053 bu C ye tanimlanan seylerin icinde bilgisayarin icinde olan silinmeyen hersey gelir mi? 1732988460 Suanda bilgisayara flash taktim ve c ve d yi gorebiliyorum...
  3. toros

direkt D ye kopyala yapistir yaptiktan sonra yani bu dedigimde 1 gun surdu nerdeyse baya uzun surdu sonra direkt C deki userse sag tik yapip sil dedim yonetici iznine evet dedim
  4. toros

bilgisayardaki hersey mi geri gelir nasil olur 1732987719 dosyalarin bilgisayarda duruyor olmasi lazim cunku D ye attim
  5. toros

Laptopumda hem C hem D var C SSD oldugu icin yer dolmustu bende D ye aktarmak istedigim icin C deki usersi komple D ye kopyaladim ardindan C dekini sildim suan bilgisayardaki hersey silindi masaustu fotografi bile gitti Bu Bilgisayar kismina bile giremiyorum nasil geri getirebilirim yardimci...
  6. toros

Paribu Yeni Üyelere 500 TL Hediye!

akbank yada fibadan çekebilen oldu mu? (bugün)
  7. toros

hocam neden boyle hata aliyorum
  8. toros

nasıl hallettin reis kod gelmemesini
  9. toros

AirPods 3. nesil mi yoksa farklı bir kulaklık mı?

Bugün kulaklık alacağım airpods 3. nesil 5800tl önerebileceğiniz başka bir kulaklık var mı yoksa bu okey midir?
  10. toros

Yağ yakımı ve antrenman planım hakkında düşünceleriniz nelerdir

uygulamanın adı ne acaba?
  11. toros

hangi iPhone'u almak mantıklı

öncelikle iyi günler arkadaşlar iPhone almak istiyorum ama aralarındaki fiyat farkından hangisi daha FP olur kararsız kaldım. not: Teknosadan alacağım. iPhone 12 = 28000tl iPhone 13 = 38800tl iPhone 14 = 46000tl iPhone 15 = 54000tl sizce hangisi en mantıklı olur şimdiden teşekkür ederim.
  12. toros

Bilgisayarımı 17bine sattım sizce iyi mi?

Özellikleri; + AMD Ryzen 5 3600 + ASUS PRIME B450M-K 4400MHz(OC) + CORSAIR 16GB (8+8) Vengeance 3000MHz CL16 + INNO3D 2060 Super 8gb + TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD + CORSAIR DELTA RGB 550W 80+ + MONİTOR: ASUS VG24VQ (144hz 1ms VA panel) Şimdiden teşekkürler.
  13. toros

Steam Disk Kullanımı Aşırı Düşük.

çözen birisi var mı bende de başladı
  14. toros

Pc çalışıyor ama ekran yok

bios pilini çıkar tak yap ramleri tekrar çıkar silgiyle altlarını sürt.
  15. toros

Çözüldü✓ Windows kuramıyorum. İmzalanmış hiçbir aygıt bulunamadi

tamam anladım teşekkür ederim deniyorum şimdi 1695810960 Düzeldi hocam yükleniyor şuan Windows çok teşekkür ederim :)
  16. toros

tamamdır. extract dedim bu otomatık olarak flasha mı eklendi şimdi çünkü şuan ben masaüstü bilgisayarımdan yapıyorum direkt flashı çıkartıp laptopa taksam C:\DRIVERS\IRST Driver\20232709.13073685 bu seçenek gözükecek mi
  17. toros

burdan başka sececğim bişey var mı pek anlamadım özür dilerim
  18. toros

Kurulum usb sinde sadece Windows var ekstra olarak onun içine mi yukleyeyim
  19. toros

https://www.garajonline.com.tr/lenovo-ip3-82k101fqtx-intel-core-i5-11320h-16gb-ram-256gb-ssd-1tb-ssd-4gb-rtx3050ti-15.6-freedos-dizustu-bilgisayar
Top Bottom