aLoNeDarK33
80+ Bronze
Arkadaşlar akbanktan çekmeyi başaran var mı ? Herkes vermiyor demiş ama çekebilen varsa ben de hemen yapıyım.
Çekiliyor herhangi bir sıkıntı yok.Arkadaşlar akbanktan çekmeyi başaran var mı ? Herkes vermiyor demiş ama çekebilen varsa ben de hemen yapıyım.
tamamdır paribuya üye olup direk akbankta kripto bölümünden çekim yapıcam değil miÇekiliyor herhangi bir sıkıntı yok.
nasıl hallettin reis kod gelmemesiniKod gelmeme hatasını çözdüm. Hesabı açtım kimlik doğruladım. 500₺ hesabıma yüklendi. Sabah Akbank ile çekmeyi deneyeceğim. Konu sahibine teşekkürler.
Hocam 180 gün sonra açıldığını söylemişlerde 500 lirayı çekmek için 6 ay mı beklememiz lazım yoksa sistemde bir hatadan dolayı mı şimdi çekilebiliyorKod gelmeme hatasını çözdüm. Hesabı açtım kimlik doğruladım. 500₺ hesabıma yüklendi. Sabah Akbank ile çekmeyi deneyeceğim. Konu sahibine teşekkürler.
Paribuda hesabım varmış. Doğrulama yapmamıştım. Destek kısmından hesabı sildirdimnasıl hallettin reis kod gelmemesini
Şuan Akbank çekim yaptırmıyor. Sorunun cevabını ben de bilmiyorum.@copierbond Hocam sistemde bir hata falan mı var, şartlarda 180 gün sonra diyor ve orasını anlamadım siz nasıl çekebiliyorsunuz
500 tl için 6 ay beklememiz gerekmiyor mu
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 180 gün sonra açıldığını söylemişlerde 500 lirayı çekmek için 6 ay mı beklememiz lazım yoksa sistemde bir hatadan dolayı mı şimdi çekilebiliyor
Tamamdır sağolun şimdi çekemiyorsak 6 ay sonra zaten 500 tl nin kriptoda ne olucağı belli değil ve bi döner parasına falan dönüşür bahar dönemine kadarParibuda hesabım varmış. Doğrulama yapmamıştım. Destek kısmından hesabı sildirdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan Akbank çekim yaptırmıyor. Sorunun cevabını ben de bilmiyorum.