Kodları kabul olan arkadaşlar siz ürünün paketininmi fotoğrafını gönderdiniz yoksa kodunmu fotoğrafını gönderdiniz?
Paketin resmini çekmeniz lazım , zaten açıklamada da paket resmi diyor . Bulanık olursa bir kısmı gözükmezse de iptal ediyor çek kazan dikkatli çekmeniz lazım.15 kek paketi kabul edilirken (kod kısmı çekilmiştir). 30 tane kek paketi kabul edilmedi. Neymiş paket görünmesi lazımmış. 1 tane paketin dışını attım neymiş kampanya koşularına göre paket görünmüyormuş. Kampanyayı kendi kafalarında bitirdiler, resimleri iptal ediyorlar sanırım.
Kodunu falan sansürleyip örnek foto atsana reis bide kampanya devam edito mu?Paketin resmini çekmeniz lazım , zaten açıklamada da paket resmi diyor . Bulanık olursa bir kısmı gözükmezse de iptal ediyor çek kazan dikkatli çekmeniz lazım.
Paketin resmini çekmeniz lazım , zaten açıklamada da paket resmi diyor . Bulanık olursa bir kısmı gözükmezse de iptal ediyor çek kazan dikkatli çekmeniz lazım.
Reis yardım et uaHepsiburada 150 TL Hediye Çeki Kazanma Rehberi
Alıntıyı görüntüle
1. Çek Kazan Uygulamasını İndirin
- İlk adım olarak Çek Kazan uygulamasını indirip, üye olun.
2. A101’den Ülker Kanky Kek Alın
- A101 mağazalarından tanesi 6 TL olan 3 adet Ülker Kanky kek satın alın.
- *En uygun fiyatlı mağaza A101’dir.*
3. Şifre ve Fotoğrafları Uygulamaya Yükleyin
- Kek paketlerinin içinden çıkan şifreleri ve paketlerin fotoğraflarını Çek Kazan uygulamasına yükleyin.
- *Her kek için ayrı yükleme yapmanız gerekiyor (toplamda 3 yükleme).*
- Fiş yüklemesi yapmanıza gerek yoktur.
4. 150 TL Hepsiburada Hediye Çeki Kazanın
- 3 başarılı yükleme yaptıktan sonra alt limitsiz 150 TL Hepsiburada hediye çekinizi kazanın!
5. Kampanyaya 2 Kez Katılma Hakkınız Var
- Her kullanıcı bu kampanyadan iki kez faydalanabilir.
6. Koşulları Takip Edin
- Kampanya koşullarını dikkatle takip edin ve belirtilen adımları eksiksiz uygulayın.
Avantajlı alışveriş fırsatını kaçırmayın!
Geçerli ürünler
Alıntıyı görüntüle
Çek Kazan
cekkazan.com.tr
örnek fotoluk bir iş yok ki kodu girip ambalajın dışını atmanız lazımKodunu falan sansürleyip örnek foto atsana reis bide kampanya devam edito mu?
He onu soruyodum kodun gözüktüğü kısım değil bildiğin dışını mavi kısmını mı atıyoruz? Fişlik bir durum var mı?örnek fotoluk bir iş yok ki kodu girip ambalajın dışını atmanız lazım
Fişlik bir durum yok. Ben fişi attım reddedildi.He onu soruyodum kodun gözüktüğü kısım değil bildiğin dışını mavi kısmını mı atıyoruz? Fişlik bir durum var mı?
ben 30 tane gönderdim iptal olmadı , paketin dış fotosu da bulanık olmayacak ve her tarafının foto da gözükmesi lazım bir kısmı çıkmasa bile iptal ediyorlar . Daha önce ki kampanyalar için fişi çekip atıyordum fişin azıcık bir kısmı gözükmese ya da bulanık çıksa hemen red veriyorlar.Paketin dışı olanıda iptal etti Kampanyada bir sorun var o yüzden iptal ediyorlar.
He onu soruyodum kodun gözüktüğü kısım değil bildiğin dışını mavi kısmını mı atıyoruz? Fişlik bir durum var mı?
Peki her kodda silip yükleyin falan demişler siz öyle mi yaptınız yoksa sıkıntı çıkmıyo mu normal yapıncaben 30 tane gönderdim iptal olmadı , paketin dış fotosu da bulanık olmayacak ve her tarafının foto da gözükmesi lazım bir kısmı çıkmasa bile iptal ediyorlar . Daha önce ki kampanyalar için fişi çekip atıyordum fişin azıcık bir kısmı gözükmese ya da bulanık çıksa hemen red veriyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
mavi kısmını atacaksınız net olacak her tarafı çıkacak resimde
Peki her kodda silip yükleyin falan demişler siz öyle mi yaptınız yoksa sıkıntı çıkmıyo mu normal yapınca
ben 30 tane gönderdim iptal olmadı , paketin dış fotosu da bulanık olmayacak ve her tarafının foto da gözükmesi lazım bir kısmı çıkmasa bile iptal ediyorlar . Daha önce ki kampanyalar için fişi çekip atıyordum fişin azıcık bir kısmı gözükmese ya da bulanık çıksa hemen red veriyorlar.
mavi kısmını atacaksınız net olacak her tarafı çıkacak resimde