Neler Yeni

🔥İndirim Hepsiburada 150 TL Hediye Çeki Kazanma Rehberi

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Muhammet Kürkçü
Kodları kabul olan arkadaşlar siz ürünün paketininmi fotoğrafını gönderdiniz yoksa kodunmu fotoğrafını gönderdiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
sinan
15 kek paketi kabul edilirken (kod kısmı çekilmiştir). 30 tane kek paketi kabul edilmedi. Neymiş paket görünmesi lazımmış. 1 tane paketin dışını attım neymiş kampanya koşularına göre paket görünmüyormuş. Kampanyayı kendi kafalarında bitirdiler, resimleri iptal ediyorlar sanırım.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Kodları kabul olan arkadaşlar siz ürünün paketininmi fotoğrafını gönderdiniz yoksa kodunmu fotoğrafını gönderdiniz?
15 kek paketi kabul edilirken (kod kısmı çekilmiştir). 30 tane kek paketi kabul edilmedi. Neymiş paket görünmesi lazımmış. 1 tane paketin dışını attım neymiş kampanya koşularına göre paket görünmüyormuş. Kampanyayı kendi kafalarında bitirdiler, resimleri iptal ediyorlar sanırım.
Paketin resmini çekmeniz lazım , zaten açıklamada da paket resmi diyor . Bulanık olursa bir kısmı gözükmezse de iptal ediyor çek kazan dikkatli çekmeniz lazım.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Asil
Paketin resmini çekmeniz lazım , zaten açıklamada da paket resmi diyor . Bulanık olursa bir kısmı gözükmezse de iptal ediyor çek kazan dikkatli çekmeniz lazım.
Kodunu falan sansürleyip örnek foto atsana reis bide kampanya devam edito mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
sinan

Paketin dışı olanıda iptal etti :D Kampanyada bir sorun var o yüzden iptal ediyorlar.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Asil
Hepsiburada 150 TL Hediye Çeki Kazanma Rehberi

Alıntıyı görüntüle

1. Çek Kazan Uygulamasını İndirin
- İlk adım olarak Çek Kazan uygulamasını indirip, üye olun.

2. A101’den Ülker Kanky Kek Alın
- A101 mağazalarından tanesi 6 TL olan 3 adet Ülker Kanky kek satın alın.
- *En uygun fiyatlı mağaza A101’dir.*

3. Şifre ve Fotoğrafları Uygulamaya Yükleyin
- Kek paketlerinin içinden çıkan şifreleri ve paketlerin fotoğraflarını Çek Kazan uygulamasına yükleyin.
- *Her kek için ayrı yükleme yapmanız gerekiyor (toplamda 3 yükleme).*
- Fiş yüklemesi yapmanıza gerek yoktur.

4. 150 TL Hepsiburada Hediye Çeki Kazanın
- 3 başarılı yükleme yaptıktan sonra alt limitsiz 150 TL Hepsiburada hediye çekinizi kazanın!

5. Kampanyaya 2 Kez Katılma Hakkınız Var
- Her kullanıcı bu kampanyadan iki kez faydalanabilir.

6. Koşulları Takip Edin
- Kampanya koşullarını dikkatle takip edin ve belirtilen adımları eksiksiz uygulayın.

Avantajlı alışveriş fırsatını kaçırmayın!

Geçerli ürünler
Alıntıyı görüntüle
Reis yardım et ua

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Asil
örnek fotoluk bir iş yok ki kodu girip ambalajın dışını atmanız lazım
He onu soruyodum kodun gözüktüğü kısım değil bildiğin dışını mavi kısmını mı atıyoruz? Fişlik bir durum var mı?

Bünyamina

80+ Platinum
He onu soruyodum kodun gözüktüğü kısım değil bildiğin dışını mavi kısmını mı atıyoruz? Fişlik bir durum var mı?
Fişlik bir durum yok. Ben fişi attım reddedildi.
Paketi atınca veriyor kodu.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Paketin dışı olanıda iptal etti :D Kampanyada bir sorun var o yüzden iptal ediyorlar.
ben 30 tane gönderdim iptal olmadı , paketin dış fotosu da bulanık olmayacak ve her tarafının foto da gözükmesi lazım bir kısmı çıkmasa bile iptal ediyorlar . Daha önce ki kampanyalar için fişi çekip atıyordum fişin azıcık bir kısmı gözükmese ya da bulanık çıksa hemen red veriyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

mavi kısmını atacaksınız net olacak her tarafı çıkacak resimde

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Asil
ben 30 tane gönderdim iptal olmadı , paketin dış fotosu da bulanık olmayacak ve her tarafının foto da gözükmesi lazım bir kısmı çıkmasa bile iptal ediyorlar . Daha önce ki kampanyalar için fişi çekip atıyordum fişin azıcık bir kısmı gözükmese ya da bulanık çıksa hemen red veriyorlar.

Peki her kodda silip yükleyin falan demişler siz öyle mi yaptınız yoksa sıkıntı çıkmıyo mu normal yapınca

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
sinan
Peki her kodda silip yükleyin falan demişler siz öyle mi yaptınız yoksa sıkıntı çıkmıyo mu normal yapınca

Normalde kodları yazdım sonra kodları çektim kabul etti. 2. turları da yaptım (3 paketten 2sini) reddetti. Dış kabı çekip yeniden sıfır paket attım yine reddetti. 4-5 hesabımda 1 er tane onaylı olarak duruyor :D

Mavi kısmı istediğim kadar bulurum elimde 54 tane var zaten. Dışlarını komple çekerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Lütfü A
mavi kısım falan hikaye 6 tane aynı şartlarda foto attım hepsinde içi görünüyordu mavi kısım görünmüyordu 3 kabul,3ret. Çok da kaçırılmayacak bir fırsat değil hb arada dağıtıyor zaten alt limitsiz kod.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,289
Üyeler
161,260
Son üye
Karl_Heinz_Schneider
Top Bottom