🔥İndirim Türk Telekom'dan Oyun Kodu Alarak Amazon Çeki Kazanma Rehberi

Bugün deneyince kod geldi nasıl olduysa. Bu arada 300 TL Xbox kodu veren kampanyaya sadece 1 kez mi katılınıyor yoksa her ay ona da tekrar katılabiliyor muyuz?

Dostlar key 150₺ lik bir indirim veriyor biz niye 100lük alıyoruz

Türk Telekom'un kullanıcılarına ücretsiz sunmuş olduğu PUBG içerisinde "adventure set (ceket, jean, ayakkabı, bucket şapka) ve 1 adet altın g-coın kutusu" edinebileceğimiz kodu dağıtıyor. Bunu sizlerden almak istiyorum. Mobil hattınız Türk Telekom olması bile yeterli oluyor. Eğer değilse ve internetiniz Türk Telekom ise, fatura sahibinin T.C.'sini yazıp SMS atmanız gerekmektedir. Atılan sms türk telekom a atılıyor bilgilerniz bir yere verilmiyor internetten araştırabilirsiniz.

Kodu alabilmek için 6262'ye PUBG TCKN yazıp göndermeniz yeterli. Satacak arkadaşlar DM'den IBAN ad-soyad ve kod ile iletebilir.

5'er veya 10'ar almak önceliğimdir ama tek tek satanlar da ulaşabilir.

Fiyat kod başı 50₺
Bu arkadaşa kod mod atmayın sözünü tutmuyor büyük ihtimal dolandırıcı

Dostlar key 150₺ lik bir indirim veriyor biz niye 100lük alıyoruz
Hocam sizde internet var mıydı, ben indirim kodu alamadım sadece PUBG kodu veriyor ve bu g-coin kasası satılabiliyor mu?

Türk Telekom'un kullanıcılarına ücretsiz sunmuş olduğu PUBG içerisinde "adventure set (ceket, jean, ayakkabı, bucket şapka) ve 1 adet altın g-coın kutusu" edinebileceğimiz kodu dağıtıyor. Bunu sizlerden almak istiyorum. Mobil hattınız Türk Telekom olması bile yeterli oluyor. Eğer değilse ve internetiniz Türk Telekom ise, fatura sahibinin T.C.'sini yazıp SMS atmanız gerekmektedir. Atılan sms türk telekom a atılıyor bilgilerniz bir yere verilmiyor internetten araştırabilirsiniz.

Kodu alabilmek için 6262'ye PUBG TCKN yazıp göndermeniz yeterli. Satacak arkadaşlar DM'den IBAN ad-soyad ve kod ile iletebilir.

5'er veya 10'ar almak önceliğimdir ama tek tek satanlar da ulaşabilir.

Fiyat kod başı 50₺
sadece mobil hat mı oluyor ev internetinde alamıyor muyuz

Türk telekomun verdiği pubg kodunu satacak olan varsa 90₺ den alırım

Geri