Mithril
80+ Silver
Hocam bu neye göre oluyor bende böyle bir şey olmadı ama iki arkadaşımdada bunu istedi.kurye geldikten sonra açabiliyor bazı müşteriler dijital kartı.
Hocam bu neye göre oluyor bende böyle bir şey olmadı ama iki arkadaşımdada bunu istedi.kurye geldikten sonra açabiliyor bazı müşteriler dijital kartı.
Bence farklı bir olaydan sanırım nfc ile ilgili birşeyden.onu biz de anlamış değiliz sanırım kredi kartı-banka kartı fazla kullanmamış insanlarda yapıyo
kredi kartın varsa iyzicoya yükleyip her yerde kullanabilirsin, onun haricinde a101de migrosta da geçiyor. Yakınında migros varsa da moneypaye world bonusumla apra yüklemek istiyorum diyip oradan ibanına atıp nakit de alabilirsin@freygasm iyi akşamlar Yapıkrediden 300 TL geldi bu world puan hangi sitelerde geçiyor ben hepsiburada da oluyor sadece diğerlerini de denedim de bulamadım
Kredi kartım yok ta banka kartıyla da olmaz galiba neyse en uğraştırmayan hepsiburada gibi duruyor ödeme kısmında yazıyorkredi kartın varsa iyzicoya yükleyip her yerde kullanabilirsin, onun haricinde a101de migrosta da geçiyor. Yakınında migros varsa da moneypaye world bonusumla apra yüklemek istiyorum diyip oradan ibanına atıp nakit de alabilirsin
Hocam hadi de puan ile nasıl yüklüyoruz ? hesabı onaylı hesap yaptım ama göremedim puan ile yüklemeyihadi>nays>banka hesabı yapabilirsiniz hocam
Yapıkredi tl card oluyor mu ?kredi kartın varsa iyzicoya yükleyip her yerde kullanabilirsin
Tl card ile sadece Migrosta kasiyere bonuslarımı money carda yüklemek istiyorum şeklinde nakite çevirebilirsinHocam hadi de puan ile nasıl yüklüyoruz ? hesabı onaylı hesap yaptım ama göremedim puan ile yüklemeyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapıkredi TL card oluyor mu ?
Müşteri hizmetleri yanlış bilgi vermiş hocam, 50-60kişi banka kartından yararlandı benim referansımla. Hiçbirinde de kredi kartı yoktu. Tekrar arayıp bilgi alabilirsiniz.Hocam ben TL kart ile 250 TL harcadım ama bana bonus gelmedi 7 gün oldu. Müşteri hizmetleri ile görüşmemde bana kredi kartından yapılan 250 TL üzeri harcama yapanların bu kampanyadan faydalanır denildi. Ne yapmalıyım
Ben de sizin rederansınızla katıldım. 7 günü aşabilir mi bu süre biraz daha beklesem gelir mi acabaMüşteri hizmetleri yanlış bilgi vermiş hocam, 50-60kişi banka kartından yararlandı benim referansımla. Hiçbirinde de kredi kartı yoktu. Tekrar arayıp bilgi alabilirsiniz.
7günü geçen 4-5kişi oldu onlar da müşteri hizmetlerini aradığında ertesi günü gelmişti hocam. Ama dediğim gibi müşteri hizmetleri bilgisizmiş size gelen bence tekrar arayın garantiye alın.Ben de sizin rederansınızla katıldım. 7 günü aşabilir mi bu süre biraz daha beklesem gelir mi acaba