paranın hesapta durması gerekmiyor siz bunu anlamadınız sanırım bir kere atıp geri çekip istediğin gibi değerlendirebilirsin.vadeli hesaba 180 günlük yatırınca bankaya 180 günün sonunda 51 bin lira veriyormuş
Ama birikmiş parasıyla bunları yapacak kişinin sonra ki aylarda da o paraya ihtiyacı var , gelecek ayda QNB ye yatırıp çekmek için mecbur bankada bekletecek o parayı. 12 ay boyunca QNB ye yükleyip çekmesi gerekiyormuş. Belki aylık hesabına 200 bin lira giren için mantıklı olabilir ama brikmiş parasıyla bunu yapan için mantıksız geldi bana . aylık Faize koymak daha mantıklı diye düşünüyorum, aylık faizde de 8.800 lira veriyormuş 6 ayda da 51 bin lira veriyormuş, bana daha mantıklı geldiparanın hesapta durması gerekmiyor siz bunu anlamadınız sanırım bir kere atıp geri çekip istediğin gibi değerlendirebilirsin.
200 bin lirayı 180 günlük faize yatırınca on bankasından 51 bin lira geliyormuş o daha mantıklı değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
200 bin lirası olup hesapta bekletmektense bence faize yatırmak daha mantıklı para hesapta eriyor çünkü
faizin bittiği gün gönderip geri çekemiyon mu süperzekaAma birikmiş parasıyla bunları yapacak kişinin sonra ki aylarda da o paraya ihtiyacı var , gelecek ayda QNB ye yatırıp çekmek için mecbur bankada bekletecek o parayı. 12 ay boyunca QNB ye yükleyip çekmesi gerekiyormuş. Belki aylık hesabına 200 bin lira giren için mantıklı olabilir ama brikmiş parasıyla bunu yapan için mantıksız geldi bana . aylık Faize koymak daha mantıklı diye düşünüyorum, aylık faizde de 8.800 lira veriyormuş 6 ayda da 51 bin lira veriyormuş, bana daha mantıklı geldi
Alıntıyı görüntüle
Süper zeka arkadaşım vadeli hesapta 32 gün paran durması gerekiyor faiz alabilmen için , QNB yi 30 günde bir yapman gerekiyor . Yazmadan önce kafanı kullanıp azıcık düşünebilsen keşke. Yorumlarından ne kadar toxic küçük bir çocuk olduğun belli engellenecek biri daha olmuş oldu Ban yedi şimdi defaizin bittiği gün gönderip geri çekemiyon mu süperzeka
günlük faiz yok en az 32 günlük oluyor ve o paraya 32 gün boyunca dokunamıyorsun , hem faize yatırıp hem de qnb olayını yapamazsınız200 bin lirayı sabah QNB'ye gönderip hemen diğer hesaba geri gönderirsin. Hem hesaba para girmiş, şartları karşılamış olursun hem de parayı geri göndereceğin hesapta günlük faizde kalmaya devam eder. Bu işlemi zaten 12 ayda 12 kere yapacaksın sadece.
Olur bunu 12 ay boyunca yapıp takip edersenE şimdi eşime kendime babama anneme yapsam o 200 ü aynı gün 3 hesaba gönderip alsam 60 bin tl mi oluyor
Merhaba, günlük faiz yok derken QNB' den mi bahsediyorsunuz? QNB' de de farklı 3 bankada da aktif olarak gecelik faiz hesaplarını 8 yıldır aktif kullanıyorum. Gecelik faizler genellikle 32 gün ve fazlası bağlamalı faizlerden daha yüksek faiz verir zaten. Neredeyse vadesiz hesapmışçasına kullanıp sabah da faizi verirler.Süper zeka arkadaşım vadeli hesapta 32 gün paran durması gerekiyor faiz alabilmen için , QNB yi 30 günde bir yapman gerekiyor . Yazmadan önce kafanı kullanıp azıcık düşünebilsen keşke. Yorumlarından ne kadar toxic küçük bir çocuk olduğun belli engellenecek biri daha olmuş oldu Ban yedi şimdi de
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
günlük faiz yok en az 32 günlük oluyor ve o paraya 32 gün boyunca dokunamıyorsun , hem faize yatırıp hem de qnb olayını yapamazsınız
Bu ek hesap, artıpara vb. den çekip 5-10 dk sonra geri yatırınca ne kadar faiz kesiyor hocam?Akbankta 100k artıpara vardı iyi oldu he