Cevap vereceğim ilk ve son kez.
1) Sadece çocuk, bebek falan değil daha da geniş çaplı söylüyorum DÜNYADAKİ HERHANGİ BİR CANLIYA ZULMEDEN HERKES KAHROLSUN!
2)Madde 1'deki temennimi gerçekleştirmeye gücüm yetse direkt yaparım fakat yetmiyor. PG veya cart curt marka boykotu ile olacak iş değil.
3)İsrail'i boykot etmen beni HİÇ RAHATSIZ ETMEDİ. Beni rahatsız eden şey ''SICAK FIRSATLAR'' kategorisine ''SICAK FIRSAT'' görmek amacıyla girdiğimde ZART BOYKOTU ZURT BOYKOTU görüyor olmam. Yani senin anlayacağın sen bir birey olarak tabii ki istediğin her şeyi boykot edebilirsin buna son derece saygı duyuyorum, tek istediğim GÖZLERİMİ KANATMA! Bırak sıcak fırsat forumunda sıcak fırsat ve ürün ile ilgili içerik göreyim!
4)Ne İsrail ne Filistin kişisel olarak beni hiç ilgilendirmiyor. Ben senin kişisel hayatında yaptığın boykotuna saygı duyuyorum ama sen benim ortadoğudaki işgalci bir devlet ve onun karşısındaki terör örgütü ile ilgilenmiyor olmama kelimenin tam anlamıyla kuduruyorsun, neden?
5)Evet burası Türkiye. Vatandaşı olmaktan gurur duyduğum canım ülkem. Filistin ile tek tarihi bağı Osmanlı'ya yaptıkları ihanet olan ülkem. Ne sen ne de senin gibi milyonlarcası beni bu ülkeden gönderemez. Yiyorsa gel dene!
6)Adminin işi sıcak fırsatlardaki alakasız mesajları ve spamları temizlemek ve yapanları cezalandırmaktır. Forum kurallarında ''X ülkeye dost Y ülkeye düşman olmak zorundasınız'' gibi bir madde yok.
7)Benim marşım ''KORKMA'' diye başlar. Tarihteki onca devletim ve önderimden aldığım ilham ve milletim ile ordumun gücü yeter bana! Çöl bedevisinden medet ummam! Savaştan korkup orda burda mülteci olmam! Keşke sen de TÜRK olsan ve KORKMASAN!
Bu 7 maddeyi tek tek okuyup anlaman dileği ile iyi forumlar. Konuyu kirletmemek için hiçbir cevap vermeyeceğim sonraki mesajına.
@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül Konu çok alakasız yerlere gidiyor.