Neler Yeni

🔥İndirim Alo ve Ariel marka toz deterjanlarda 50% para iadesi Amazon.com.tr

A_TURAN_A

80+ Bronze
valla profil fotoğrafıma israil filigranlı erdoğanı koymuştum benden habersiz çat diye forum ekibi kaldırdı fotoğrafı ama görüldüğü gibi o hamas liderinin fotosunu kaldırmamışlar. Belli başlı katı kuralları olsa ve düzgün uygulansa harfi harfine uyacağım da
Bence onu cumhurbaşkanına hakaretten sorun olursa diye kaldırmışlardır forum sahibinin de başı yanabilir çünkü , yoksa israil bayraklı biri vardı forumda yıllardır sorunsuz devam ediyordu. Kural olarak da aslında çok bir şey yok hakaret etme , çöp vs gibi terimler kullanma bir de referans link paylaşma yetiyor , Ben de ilk geldiğim de referans link için uyarı yemiştim sonra da hiç yemedim

freskadi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bilal Avcı
Aslında hiç ihtiyacım yoktu deterjana ama sırf şu boykot mesajlarının ve profil fotonun verdiği rahatsızlık beni satın almaya tahrik etti.

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Ürün içeriği zararlı olmadığı sürece kaliteli ve indirimli her marka ürünü severek satın alırım. PG yapmışsa PG, falanca yapmışsa falanca. Zırlamaya gerek yok alım gücümüz ortada.
Rabbim çocuk öldürmelerine rıza gösterenin başlarına da aynı acıyı yaşatsın ve zalimlerle birlikte hesaba çeksin. Amin.
İsraili zalimi boykot etmek çocuk katillerine destek verenlere tepki göstermek seni niye bu kadar huzursuz etmiş anlamış değilim. İsrailliysen çocuk katilleri ile berabersen israile kadar yolun var seni burda Türkiye de tutan yok.
Zalime destek vermek onun zulmüne ortak olmaktır. Sen destek olmu
1000133399.jpg
yorsan sus eğer destekliyorsan da sana da tepkimi gösteririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adminleri göreve davet ediyorum.
İsraile destek vereni buralarda istemiyoruz.
Çocuk katilleri destekçilerini istemiyoruz.
Bunlar yarın öbür gün Türkiyeyi işgal etseler bunlar içimizdeki cellatları olacakalar ve eminim ki filistinden sonra sıra bize gelecek. Gazze bizim ileri kalekolumuz

TeknoAdam

80+ Bronze
Rabbim çocuk öldürmelerine rıza gösterenin başlarına da aynı acıyı yaşatsın ve zalimlerle birlikte hesaba çeksin. Amin.
İsraili zalimi boykot etmek çocuk katillerine destek verenlere tepki göstermek seni niye bu kadar huzursuz etmiş anlamış değilim. İsrailliysen çocuk katilleri ile berabersen israile kadar yolun var seni burda Türkiye de tutan yok.
Zalime destek vermek onun zulmüne ortak olmaktır. Sen destek olmuyorsan sus eğer destekliyorsan da sana da tepkimi gösteririm.

Bunlar yarın öbür gün Türkiyeyi işgal etseler bunlar içimizdeki cellatları olacakalar ve eminim ki filistinden sonra sıra bize gelecek. Gazze bizim ileri kalekolumuz
Cevap vereceğim ilk ve son kez.

1) Sadece çocuk, bebek falan değil daha da geniş çaplı söylüyorum DÜNYADAKİ HERHANGİ BİR CANLIYA ZULMEDEN HERKES KAHROLSUN!
2)Madde 1'deki temennimi gerçekleştirmeye gücüm yetse direkt yaparım fakat yetmiyor. PG veya cart curt marka boykotu ile olacak iş değil.
3)İsrail'i boykot etmen beni HİÇ RAHATSIZ ETMEDİ. Beni rahatsız eden şey ''SICAK FIRSATLAR'' kategorisine ''SICAK FIRSAT'' görmek amacıyla girdiğimde ZART BOYKOTU ZURT BOYKOTU görüyor olmam. Yani senin anlayacağın sen bir birey olarak tabii ki istediğin her şeyi boykot edebilirsin buna son derece saygı duyuyorum, tek istediğim GÖZLERİMİ KANATMA! Bırak sıcak fırsat forumunda sıcak fırsat ve ürün ile ilgili içerik göreyim!
4)Ne İsrail ne Filistin kişisel olarak beni hiç ilgilendirmiyor. Ben senin kişisel hayatında yaptığın boykotuna saygı duyuyorum ama sen benim ortadoğudaki işgalci bir devlet ve onun karşısındaki terör örgütü ile ilgilenmiyor olmama kelimenin tam anlamıyla kuduruyorsun, neden?
5)Evet burası Türkiye. Vatandaşı olmaktan gurur duyduğum canım ülkem. Filistin ile tek tarihi bağı Osmanlı'ya yaptıkları ihanet olan ülkem. Ne sen ne de senin gibi milyonlarcası beni bu ülkeden gönderemez. Yiyorsa gel dene!
6)Adminin işi sıcak fırsatlardaki alakasız mesajları ve spamları temizlemek ve yapanları cezalandırmaktır. Forum kurallarında ''X ülkeye dost Y ülkeye düşman olmak zorundasınız'' gibi bir madde yok.
7)Benim marşım ''KORKMA'' diye başlar. Tarihteki onca devletim ve önderimden aldığım ilham ve milletim ile ordumun gücü yeter bana! Çöl bedevisinden medet ummam! Savaştan korkup orda burda mülteci olmam! Keşke sen de TÜRK olsan ve KORKMASAN!

Bu 7 maddeyi tek tek okuyup anlaman dileği ile iyi forumlar. Konuyu kirletmemek için hiçbir cevap vermeyeceğim sonraki mesajına.
@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül Konu çok alakasız yerlere gidiyor.

Son düzenleme:

freskadi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bilal Avcı
Cevap vereceğim ilk ve son kez.

1) Sadece çocuk, bebek falan değil daha da geniş çaplı söylüyorum DÜNYADAKİ HERHANGİ BİR CANLIYA ZULMEDEN HERKES KAHROLSUN!
2)Madde 1'deki temennimi gerçekleştirmeye gücüm yetse direkt yaparım fakat yetmiyor. PG veya cart curt marka boykotu ile olacak iş değil.
3)İsrail'i boykot etmen beni HİÇ RAHATSIZ ETMEDİ. Beni rahatsız eden şey ''SICAK FIRSATLAR'' kategorisine ''SICAK FIRSAT'' görmek amacıyla girdiğimde ZART BOYKOTU ZURT BOYKOTU görüyor olmam. Yani senin anlayacağın sen bir birey olarak tabii ki istediğin her şeyi boykot edebilirsin buna son derece saygı duyuyorum, tek istediğim GÖZLERİMİ KANATMA! Bırak sıcak fırsat forumunda sıcak fırsat ve ürün ile ilgili içerik göreyim!
4)Ne İsrail ne Filistin kişisel olarak beni hiç ilgilendirmiyor. Ben senin kişisel hayatında yaptığın boykotuna saygı duyuyorum ama sen benim ortadoğudaki işgalci bir devlet ve onun karşısındaki terör örgütü ile ilgilenmiyor olmama kelimenin tam anlamıyla kuduruyorsun, neden?
5)Evet burası Türkiye. Vatandaşı olmaktan gurur duyduğum canım ülkem. Filistin ile tek tarihi bağı Osmanlı'ya yaptıkları ihanet olan ülkem. Ne sen ne de senin gibi milyonlarcası beni bu ülkeden gönderemez. Yiyorsa gel dene!
6)Adminin işi sıcak fırsatlardaki alakasız mesajları ve spamları temizlemek ve yapanları cezalandırmaktır. Forum kurallarında ''X ülkeye dost Y ülkeye düşman olmak zorundasınız'' gibi bir madde yok.
7)Benim marşım ''KORKMA'' diye başlar. Tarihteki onca devletim ve önderimden aldığım ilham ve milletim ile ordumun gücü yeter bana! Çöl bedevisinden medet ummam! Savaştan korkup orda burda mülteci olmam! Keşke sen de TÜRK olsan ve KORKMASAN!

Bu 7 maddeyi tek tek okuyup anlaman dileği ile iyi forumlar. Konuyu kirletmemek için hiçbir cevap vermeyeceğim sonraki mesajına.
@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül Konu çok alakasız yerlere gidiyor.
Sen hala boş yapıyorsun.
Bebekler ölüyor diyorum insanlık ölüyor diyorum ama sen hala bilmem ne bilmem ne diyorsun. Ulan bebekler ölüyor bebeeekleeer
Senin bu kadar boş yazman ne kadar vicdansız olduğunu ve Filistin'de değil insanlıkla bağın koptuğu anlamına geliyor.
Şu an siz insanlığa ihanetsiniz ama hala Filistin Osmanlıya ihanet etti diyorsunuz.
Osmanlı sanki umrunuzda da bla bla boş konuşuyorsunuz.

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Dax Saz
Boykotun en baş hedef siyonist şirketleridir P&G ve ürünleri.

Şunlardan ürün alırken Gazze de parçalanan çocukları azıcık düşünün. Üç kuruş indirime tav olmayın!
Sosyal medyayı da aynı biçimde boykot ediyor musun acaba merak ediyorum. Zira çoğunun sahibi yahudi. Zamanında dedelerimizi sırtından hançerleyenlere zerre üzülmüyorum, onlara ne olduğu da zerre umrumda değil. Yesinler orada birbirlerini. Beni kendi milletim ilgilendirir. Baygınlık geldi şu boykot muhabbetinizden. Bırakın millet indirim paylaşsın.

Zalime destek vermek onun zulmüne ortak olmaktır. Sen destek olmuAlıntıyı görüntüleyorsan sus eğer destekliyorsan da sana da tepkimi gösteririm.

Sen kimsin de burada şunu istemiyorum, bunu istemiyorum diyorsun? Sanki İsrail ile sınırımız var da işgal edecekler. Ha Suriyede dibimize kadar girdiler Şam düşünce. Onun da sorumlusu kim belli. Senin tayfa... 9.7 milyonluk İsrail mi işgal edecek Türkiye'yi 😂 Yahu bu korkaklıkla sokağa nasıl çıkıyorsunuz bilemiyorum.

Son düzenleme:

freskadi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bilal Avcı
Hav hav demeye devam edin.
Biz boykot demekten vazgeçmeyeceğiz.
Zalimler için yaşasın cehennem.
Eninde sonunda çok korktuğunuz İslam Birliği olacak ve galip gelecek.
Osmanlı geri gelecek Yahudiler ve uşakları bu topraklardan sürülecek.
Bekleyin az kaldı.

Top Bottom