BixiBlake
80+ Silver
Dahası
Kimlik bilgilerini tamamla500 TL hesaba gelmedi iki farklı telefondan iki farklı kimlik bilgileriyde kayıt oldum para gelmedi
Kimlik bilgilerini tamamla500 TL hesaba gelmedi iki farklı telefondan iki farklı kimlik bilgileriyde kayıt oldum para gelmedi
Bana bu şekilde hata veriyor![]()
Paribu’ya AÇIKHAVA2024 koduyla üye olanlara 500 TL hediye - ParibuLog
6 Eylül - 31 Ekim 2024 tarihleri arasında Paribu’ya AÇIKHAVA2024 koduyla üye olan herkes 500 TL hediyenin sahibi oluyor.www.paribu.com
FİXLENDİ
Ek olarak belirteyim, sadece Akbank hesabınıza çekebiliyorsunuz parayı.
Çekmek için Akbank uygulaması üzerinden:
Transfer ve ödeme > Kripto platform işlemleri > Paribu > Para çekimi talep et
3 ay hangi coine bırakılır sence agaGençler hortlatıyorum ama kusura bakmayın. 500 üzeri bakiye olursa üstünü çekebiliyoruz. Ben 500le coin almıştım 700 olmuş satıp 200ünü çektim. Yatırımla katlarım derseniz aklınızda bulunsun.
Ben bırakmadım kampanyanın ilk günü alıp diğer gün satmıştım bakiye içerde kaldı diye çekmeyi denemedim hiç. Şimdi deneyeyim dedim + bakiyeyi çekti. Yatırım tavsiyesi yasak3 ay hangi coine bırakılır sence aga![]()
1 ocakta değil mi o ayrıca parayı 500 ün üstüne çıkartıp üst parayı çekebilirsin 500 ü 850 yapıp 350 çekmiştimBeyler 3 ay gecti ama parayi çekemiyorum cekebilen varmı
eminmiyiz"Ancak, yansıtılan hediye kimlik doğrulama itibarıyla 180 gün sonra, TL yatırma işlemi gerçekleştirmiş olması şartına bağlı olarak transfer ve çekime açılacaktır."
6 ay dolmadan parayı çekemezsiniz. Ayrıca 6 ay içinde para yatırma şartı da vardı. Kimlik doğrulama yapalı 118 gün oldu. Benimki martta çekilebilir olacak.
eminmiyiz