Yasinn
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,370
Tamamdır hocam, bilgi vereceğim.geldiğinde bilgilendirirseniz sevinirim, bu şekilde kayıt olan arkadaşlarım da var onlara da yardımcı olabilirim hem
Tamamdır hocam, bilgi vereceğim.geldiğinde bilgilendirirseniz sevinirim, bu şekilde kayıt olan arkadaşlarım da var onlara da yardımcı olabilirim hem
Hocam ben referans da girdim ama neyse asıl sorum şu ki iyzico kartıma puan aktardım fakat naysa çekemiyorum hata alıyorum bilginiz var mıReferans girmiş miydiniz girmediniz diye hatırlıyorum da
Naysta sorun var şu ara ondan kaynaklanıyor olabilir, ayrıca cekmeye de gerek yok bence iyzigco kart ile her yerde harcanabiliyorHocam ben referans da girdim ama neyse asıl sorum şu ki iyzico kartıma puan aktardım fakat naysa çekemiyorum hata alıyorum bilginiz var mı
aradınız mı hocamAramak zorunda kalıcam sanırımyarında yatmazsa arayıp sizide bilgilendiririm.
Hayır hocam yarın arayacağım. Yazacağım size.aradınız mı hocam
Tamamdır hocam.
Hocam bugün yattı haberiniz olsunHala devam ediyor kampanya, ayrıca beklemedeyim sizi @Yasinn
Hayırlı olsun hocam, darısı benim başımaHocam bugün yattı haberiniz olsun![]()
yatar hocam 50 yattıysa o da yatarHayırlı olsun hocam, darısı benim başımaŞu anda yoğunluk sebebiyle giremiyorum, sizde de öyle mi?