Neler Yeni

YAPIKREDİ MÜŞTERİ OL 300TL KAZAN(HARCAMA YAPMADAN BONUS ALABİLİRSİNİZ)

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Selam arkadaşlar, yapı kredi bi kampanya yapmış referans ile müşteri yaptığınız arkadaşlarınıza ve size 300tl bonus veriyor ve bunu hepsiburada,a101,bim,migros gibi yerlerde harcayabiliyorsunuz veya hepsiburada üzerinden yemek sepeti-lol-valorant-steam kodları da alabiliyorsunuz, mesela ben vp alarak harcadım.
Şimdi detaylara geleyim 50tlyi direkt üye olduğunuzda, 250tlyi de harcama yaptığınızda veriyor.Bu harcama herhangi bir harcama olabilir, benzin alabilirsiniz, alışveriş yapabilirsiniz, marketten ıvır zıvır almak, oyun kodları vs gibi sadece 250tl+ olması yeterli.Sonrasında 1hafta içerisinde bu 250tlniz de yüklenecektir.Referanssız sakın ama sakın üye olmayın hiç birini alamıyorsunuz.Kimlik doğruladığımız bölümün hemen sonrasında referans ile üye olmak istiyorum diye bir seçenek olacak oraya dikkat edip referansınız girin. Sonrasında kartın gelmesini beklemek istemiyorsanız üye olurken ''TL card istiyorum'' seçeneğini tikleyin.Müşteri temsilcisi ile görüştükten sonra 50tlniz anında veya gün içerisinde yansıyor.Hesabınıza 1tl atıp aktif edip dijital kart oluşturarak da kartı beklemeden 250tl harcamanızı yapabilirsiniz bu sayede bonusu daha erken alırsınız.
ANA KONU OLURSA REFERANS EKLEYECEĞİM. REFERANS İHTİYACINIZ VARSA REFERANSIMI İLETEBİLİRİM BİRBİRİMİZE DESTEK OLMUŞ OLURUZ.
Anlamadığınız herhangi bir şey olursa da sormaktan çekinmeyin.

Selam arkadaşlar 250tl harcamadan 250tl kazanma yolunu tekrar bulduk:p
Steamden 250tl veya üstünde herhangi bir oyun alıyorsunuz, oyun bonusunuz geldikten sonra da iade ediyorsunuz 14gün süreniz var steamde oyunu iade etmek için karta iade şeklinde yapıp nakitinizi geri alıyorsunuz:D Bonus para da 1hafta içerisinde geldiği için bi sıkıntı yaşamamış oluyorsunuz.

Alıntıyı görüntüle
Bende Bireysel Müşteri Sözleşmesini tamamlamanız gerekmektedir diyor, kuryeyle tarafıma gönderilmiş 250 liramı alamadım.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,779
İsim
yusuf ecer

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,779
İsim
yusuf ecer

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,779
İsim
yusuf ecer
31'inde son bulmuyor mu kampanya?
31inde son bulmuyor ama bulsa dahi bu süre sizin kampanyaya katılma süreniz,yani 31inde biticekse 31ine kadar müşteri olun yeterli.Sonrasında 1ay kişisel süreniz oluyor 250tl harcama için.

korro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Koray Yıldız
Selam arkadaşlar, yapı kredi bi kampanya yapmış referans ile müşteri yaptığınız arkadaşlarınıza ve size 300tl bonus veriyor ve bunu hepsiburada,a101,bim,migros gibi yerlerde harcayabiliyorsunuz veya hepsiburada üzerinden yemek sepeti-lol-valorant-steam kodları da alabiliyorsunuz, mesela ben vp alarak harcadım.
Şimdi detaylara geleyim 50tlyi direkt üye olduğunuzda, 250tlyi de harcama yaptığınızda veriyor.Bu harcama herhangi bir harcama olabilir, benzin alabilirsiniz, alışveriş yapabilirsiniz, marketten ıvır zıvır almak, oyun kodları vs gibi sadece 250tl+ olması yeterli.Sonrasında 1hafta içerisinde bu 250tlniz de yüklenecektir.Referanssız sakın ama sakın üye olmayın hiç birini alamıyorsunuz.Kimlik doğruladığımız bölümün hemen sonrasında referans ile üye olmak istiyorum diye bir seçenek olacak oraya dikkat edip referansınız girin. Sonrasında kartın gelmesini beklemek istemiyorsanız üye olurken ''TL card istiyorum'' seçeneğini tikleyin.Müşteri temsilcisi ile görüştükten sonra 50tlniz anında veya gün içerisinde yansıyor.Hesabınıza 1tl atıp aktif edip dijital kart oluşturarak da kartı beklemeden 250tl harcamanızı yapabilirsiniz bu sayede bonusu daha erken alırsınız.
ANA KONU OLURSA REFERANS EKLEYECEĞİM. REFERANS İHTİYACINIZ VARSA REFERANSIMI İLETEBİLİRİM BİRBİRİMİZE DESTEK OLMUŞ OLURUZ.

Steamden 250tl veya üstünde herhangi bir oyun alıyorsunuz, oyun bonusunuz geldikten sonra da iade ediyorsunuz 14gün süreniz var steamde oyunu iade etmek için karta iade şeklinde yapıp nakitinizi geri alıyorsunuz:D Bonus para da 1hafta içerisinde geldiği için bi sıkıntı yaşamamış oluyorsunuz.

Alıntıyı görüntüle
İyi akşamlar, ben Yapıkredi müşterisi oldum açıldı bankakartım ve internet şubem ama 50tl de gelmedi, 250 TL de? Burdan bir arkadaşın ref kodu ile üye oldum, o da bana 100tl yollayacak. Acaba banka kartı değil de kredi kartı mı alacaktık???

Ilar

80+ Bronze
İyi akşamlar, ben Yapıkredi müşterisi oldum açıldı bankakartım ve internet şubem ama 50tl de gelmedi, 250 TL de? Burdan bir arkadaşın ref kodu ile üye oldum, o da bana 100tl yollayacak.
50₺ 1gün sonra geliyor. ref kodu yazdığına emin misin?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,779
İsim
yusuf ecer
İyi akşamlar, ben Yapıkredi müşterisi oldum açıldı bankakartım ve internet şubem ama 50tl de gelmedi, 250 TL de? Burdan bir arkadaşın ref kodu ile üye oldum, o da bana 100tl yollayacak. Acaba banka kartı değil de kredi kartı mı alacaktık???
ref kodu yazdığına emin misin, referanslarda gözükmüyorsan kampanyaya dahil değilsindir.

korro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Koray Yıldız
50₺ 1gün sonra geliyor. ref kodu yazdığına emin misin?
evet eminim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bugün hallettim daha kart işlemlerini belki yarın gelir dediğiniz gibi...

korro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Koray Yıldız

Alıntıyı görüntüle
Selam hocam, ya benim işlemler tamam da şu 1tlyi atmasak olmuyormu? İşbankası hesabım mobile kapalı da ondan soruyorum. Yani Yapıkredi kartım hesabım açıldı ve Naysa 250 tl atarsam yeterli olmazmı? Şimdiden tşk...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,747
Üyeler
160,596
Son üye
Schwez
Top Bottom