seza66

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• seza66
      seza66, Zıo Gamıng Sacmalıgı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Fİrmadan ses seda yok tuketici heyetine basvurdum sonucu paylasirim sizle
    • seza66
      Hocam şuan saat gece geç oldu cevap vermez o yüzden yarın öğlen falan direk eksiksiz şekilde bu mesajı at bakalım ne diyecek Bakın ben bilinçli bir...
    • seza66
      Cogu yerde onerdiler zio zio vs diye hepsi yalan 3 5 cakala odeme yapmislar tanit diye bin pismanim zaten 5 kurus etmicek mal forma zio yazin cogu kisinin...
    • seza66
      Valla hocam güle güle kullanın ben de LOTR olanı beğendim :) Eğer uğraşırım derseniz de bunlarla uğraşın yani, belki biraz vaktiniz gider ama kazanma...
    • seza66
      Zioyu 14.800 e almistim ama 5 para etmez mutfak sandelyesinden farki yok 1786715986 Bunlar iade almazsa arkadasima 5 bin TL'ye saticam 5 bin tl bile cok...
    • seza66
      Dediğiniz çok doğru harbiden uzun süre oturunca baya rahatsız ediyor tahtaya oturur gibi, üstelik ekstra içine sünger eklenmiş hali bu ekletmesem ne olurdu...
    • seza66
      Bu arada müşteri hizmetlerinin Kadın olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam Yani şu uyuz edici tavrından ve inatla anlamamazlıktan gelmesi bence kadın...
    • seza66
      Zioda uzun sure oturunca tahta gibi agri yapiyor exvege inanilmaz derecede yumusak saatlerce oturabiliyosun comfor olarak cok ustun kalite olarak kullandigi...
    • seza66
      hocam suan exvega andromeda aldim onu kullaniyorum zioyu 3 e 4 katlar rahatlik ve kalite konusunda Zio iade olmazsa saticam zararinada olsa.
    • seza66
      Bu konu da haklısın hocam geçmiş olsun, iade konusunda evet sıkıntılılar ben de daha önce koltuk aldım buradan destek konusunda memnun kaldım haklarını...
    • seza66
      Bu yamyamlara sakın bulasmayin hukuka aykiri iade politikalari var hic bir urun iade edilemez diyor sacmaligin daniskasi uzak durun
      • 1000143308.webp
    • seza66
      seza66, Mobilya kategorisinde Zıo Gamıng Sacmalıgı başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaslar zio gamingden koltuk aldim bin pisman oldum aldigim urunu zaten iade edemiyorsun koltuk cok rahatsiz ustune ustluk 4d kolla standart geliyordu...
      • 1000143302.webp
    • seza66
      seza66, Çözüldü✓ 17kya Kadar Oyuncu Koltugu Oneri başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      ......s
    • seza66
      seza66, Mobilya kategorisinde Çözüldü✓ 17kya Kadar Oyuncu Koltugu Oneri başlıklı bir konu açtı.
      ..............sss
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,235,211
Üyeler
201,697
Son üye
4vn1