Cogu yerde onerdiler zio zio vs diye hepsi yalan 3 5 cakala odeme yapmislar tanit diye bin pismanim zaten 5 kurus etmicek mal forma zio yazin cogu kisinin övdunu gorceksiniz coguda tanitim veya hediye vs almis kisiler mutfak sandalyem bile bundan rahat
1786720255
Arayinca acmiyolar yazdinizi...
Zioyu 14.800 e almistim ama 5 para etmez mutfak sandelyesinden farki yok
1786715986
Bunlar iade almazsa arkadasima 5 bin TL'ye saticam 5 bin tl bile cok buna
1786716136
Kullanılan ürünler de hijyen sebebi nedeniyle iade mevcut değildir. Diye cevapliyorlar
Zioda uzun sure oturunca tahta gibi agri yapiyor exvege inanilmaz derecede yumusak saatlerce oturabiliyosun comfor olarak cok ustun kalite olarak kullandigi malzeme cok ustun koltugun mekanizmasi tutma yerleri kullandigi vidaya kadar kaliteli inceleyince farkini anlarsiniz zaten tavsiye ederim...
Arkadaslar zio gamingden koltuk aldim bin pisman oldum aldigim urunu zaten iade edemiyorsun koltuk cok rahatsiz ustune ustluk 4d kolla standart geliyordu fark odeyip 6d kol olarak aldim gelen kolun 6d ile hic bir alakasi yok sacma sapan baska bir kol ile geldi ben 6d kol icin 2000 tl fark odedim...
60klik kasada anakarti sogutucuyu ve kasayi degistirdim 63 e felan geliyodu ama msi anakarti bitmis bi tikda oyuzden vazgectim
bu 50k lik aldigimdada sadece kasayi degistiridm diger özellikleri iyi gibi geldi bana