kartın gelmeden de bonus gelebiliyor hocamŞimdi üye olsak ne kadar zamana gelir kart? 16sında steam indirimleri başlıyor ya ondan sordum?
bu şekilde yapı kredinin de var ondan da 320tl geliyor onu da yapabilirsiniz,referans isterseniz sağlayabilirim 2kampanyada da referanssız olmuyorkartın gelmeden de bonus gelebiliyor hocam
kart gelmezse Steamden nasıl alışveriş yapacaz ki? Kart no tarih vs yokken?kartın gelmeden de bonus gelebiliyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu şekilde yapı kredinin de var ondan da 320tl geliyor onu da yapabilirsiniz,referans isterseniz sağlayabilirim 2kampanyada da referanssız olmuyor
mobil uygulamadan girş yapabiliyorsunzu 2sine de hocam, yeni kartlarda uygulama üzerinde kart bilgileri oluyor o şekilde.kart gelmezse Steamden nasıl alışveriş yapacaz ki? Kart no tarih vs yokken?
Peki yaş haddi var mı? 18-25 arası falan yani, ben 25ten büyüğüm. Bir de kredi kartı mı bu yoksa sadece banka müşterisi olmak mı? KK istemiyorum da?mobil uygulamadan girş yapabiliyorsunzu 2sine de hocam, yeni kartlarda uygulama üzerinde kart bilgileri oluyor o şekilde.
hiç önemli değil +18 olmak yeterli ve kredi kartı değil bu kampanya ve diğer kampanyalar dahil hiç biri değil hocam.Peki yaş haddi var mı? 18-25 arası falan yani, ben 25ten büyüğüm. Bir de kredi kartı mı bu yoksa sadece banka müşterisi olmak mı? KK istemiyorum da?
Çok sağol, peki bana özelden bi davet kodu atarmısın hocam?hiç önemli değil +18 olmak yeterli ve kredi kartı değil bu kampanya ve diğer kampanyalar dahil hiç biri değil hocam.
ty bilgilendirme için kampanya değişmiş içeriği düzenledim.Refle üye olana kredi kartı çıkarıp harcama yapmadıkça bir şey gelmiyor yanlış bilgilendirme yapmaya 2 3 kuruş için takla atmaya gerek yok.
Arkadaşlarını Akbank'a Davet Et Kazan! | Akbank
Davet Et Kazan programında Akbanklılar, davet kodunu yakınlarıyla paylaşarak, Akbank Mobil’den Akbanklı olması durumunda chip-para kazanıyor!www.akbank.com
b.ku b.kuna uğraştım bi saat desene. yok tepeden ışık gelmiyor yok bilmemne diye müşteri temsilcisi lavuklan, vay qaRefle üye olana kredi kartı çıkarıp harcama yapmadıkça bir şey gelmiyor yanlış bilgilendirme yapmaya 2 3 kuruş için takla atmaya gerek yok.
Arkadaşlarını Akbank'a Davet Et Kazan! | Akbank
Davet Et Kazan programında Akbanklılar, davet kodunu yakınlarıyla paylaşarak, Akbank Mobil’den Akbanklı olması durumunda chip-para kazanıyor!www.akbank.com