1. hafta da bel desteği kırılma garantili sağlamken de çok iyi bir sırt desteği yok zaten, minder kısmı da devasa, mabadı büyük vatandaşlara yönelik, ama...
Bende normal ayaklı vantilatör var, en düşük modda fazla üflüyor, yatarken çarpar direk üzerine doğru üflerse. Bunu alıp yatak odasına taksam en düşük modu...
Uzun zamandır kullanıyorum bu konudaki yani 52 santim olanından dört tane bunun bir boy büyüğü 85 santim olanlardan iki tane aldım küçükleri mutfaktaki...
Yeni aldım kullanıyorum hiçbir kademesinde ses yok. Ancak duya takmakta zorlandım, sabit tavan duyu lazım bunun için öyle olsa hiç ses gelmez heralde...
Defacto tarafında indirimlere ek olarak sepette 1000/250 ve ödeme ekranında Visa kart girdiğinizde 1000/200 TL indirim uygulanıyor. Yani 1000 TL alışveriş...
World Mobil üzerinden kişiye özel olarak çıkan kampanyada Youtube Premium, Spotify, Playstation, Aralgame, Steam ve EA ödemelerinde 300 TL iade ediliyor...
Ben onu kast etmedim. Taksit olayı almayacağın planında olmayan şeyleri bile aldırıyor sana. Eğer ihtiyacın olan bir şeyse, zaten alman gereken bir şeyse...