Arama sonuçları: *

1. F3SV mağduru

Shein indirimli ürünler

14 Ocak balonu patlamıştır 😁 kalan paketlerin hepsi geçmiş (6/6) 🥳
  2. F3SV mağduru

Shein indirimli ürünler

14 Ocak'ta havaalanına gelen 8 Shein paketimden sadece biri teslim edildi, diğerlerinde güncelleme yok. Benim iyimser tahminime göre bu paketler boş bir deponun en dibine atıldı, üzerine de yeni gelen panik siparişler birikti. 14 Ocak'tan daha sonra gelen paketler muhtemelen bu paketlerden daha...
  3. F3SV mağduru

Shein indirimli ürünler

Müşteri temsilcisine yazınca %20 kupon veriyor genelde, bazen bot bile verebiliyor. Bu daha ilk siparişiniz, kupon kazanmadan önce süpariş vermelisiniz gibi bir şey söylerse canlı destekten isteyin, eğer daha önce bu kuponu zaten kullandınız derse de ısrar edin veriyor birkaç denemeden sonra...
  4. F3SV mağduru

Shein indirimli ürünler

7 Ocak'ta verdiğim sipariş dün gümrüğe gelmiş, bugün paketi DHL teslim almış. 8 ve 12 Ocak'ta verdiğim siparişler ise Temu deposunda havaalanına gönderilmeyi bekliyorlar. Kontrol ederken bir tanesinde hızlandır butonu tekrar aktif olmuştu tıkladım görünce, ara sıra kontrol etmek gerekiyor demek...
  5. F3SV mağduru

Shein indirimli ürünler

Ağ değiştirince biraz düştü gibi. İlk alışverişe kargo bedava kampanyasını uygulamıyordu, o yüzden vergi de fazla hesaplanınca toplam fiyat uçmuştu, başka ağa bağlanınca kargo bedava oldu yeniden. O zaman puan biriktirmeye devam. Bir de hesap açmaya izin verse artık, numara girerek bile...
  6. F3SV mağduru

Shein indirimli ürünler

Yeni yılda kargo ve vergi çok yüksek çıkmaya başlamış galiba, yakın zamanda sipariş veren oldu mu?
  7. F3SV mağduru

Shein indirimli ürünler

Yeni hesaplarda geçmemeye başlamıştı en son. Ben geçen hafta ugreen ürününde kupon kullandım ama hesabı daha önce açmıştım, puan biriktiriyordum. Eskiden açılmış hesabınız varsa onlarla deneyin.
  8. F3SV mağduru

Shein indirimli ürünler

Ugreen 45 W şarj aletini merak eden varsa benim paket sorunsuz ilerliyor. Dün uçak inmiş, bugün de yerel kargoya teslim edilmiş. Sadece geçen hafta bir yavaşlık vardı o da galiba bir yerlerde kargocuların yeni yıl tatiline denk geldi.
  9. F3SV mağduru

🔥İndirim 🔥Hepsiburada Tıkla Kazan🔥

10 hepsipara 😶
  10. F3SV mağduru

🔥İndirim Trendyol indirim kodları

Bu kodlar yüzünden alışveriş yapamıyorum kaç gündür, bir gün ben de yakalayacağım. Influencer kodları ile satışları düşüren site trendyol :)
  11. F3SV mağduru

Trendyol İndirim Kodları

Hızlı bitmiş.
  12. F3SV mağduru

TP-Link UB500 Plus Antenli Bluetooth 5.3 USB Adaptör 269 TL (75/300 Kuponla 194 TL) + Kargo

İndirim bekleyen varsa Mediamarkt'ta 280 liraya düşmüş (240 + 40 kargo) ayrıca 3 al 2 öde kampanyası var. Amazon ve hepsiburadadan da cevap gelebilir takip edin...
  13. F3SV mağduru

❌İndirim Bitti! Trendyol Kazı Kazan Aktif 🔥

Kazı kazan 100/2000 QMSZPKELHDVRCYNGJXTFWBAU100
  14. F3SV mağduru

❌İndirim Bitti! Trendyol Kazı Kazan Aktif 🔥

Bil kazan 100/2000 verdi EGAQWLZKJTFMNRYCSDXUPBHV100
  15. F3SV mağduru

🔥İndirim Türk Telekom'dan Oyun Kodu Alarak Amazon Çeki Kazanma Rehberi

PTT Cell 6262'ye gönderdiğim SMS'leri paketten düşmemiş, ek ücret yansıtmış. Bazı faturalarım birkaç kuruş yüksek geliyordu bu yüzdenmiş.
  16. F3SV mağduru

🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

Amazon hediye kartı deneyen olduysa provizyonun ekran görüntüsünü paylaşabilir mi? Alışveriş ne olarak görünüyor?
  17. F3SV mağduru

Yardım CASHBACK Veren Aktif Uygulamalar Neler?

İncehesap veya n11'in MCC kodunu öğrenebilirseniz şu kampanya var. https://forum.donanimarsivi.com/konu/nkolay-ilk-alisveris-1000-tl-kampanyasi.1180928/
  18. F3SV mağduru

🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

Amazon deneyip olumlu sonuç alan paylaşırsa çok iyi olur. Amazon müşteri temsilcisi 15 dk oyalayıp kartınız nedir gibi ufak bi lâf salatasından sonra MCC kodunu veremiyoruz dedi.
  19. F3SV mağduru

Shein indirimli ürünler

7 Kasım'da havaalanına gelen paketten 18 Kasım'a kadar haber alamadım. 17 Kasım'da dağıtıcıya teslim edilmiş, 18 Kasım'da Aras kargodan SMS geldi.
Geri