Meeagle
80+
Dahası
bende dün girdim hala tık yok çok yavaşlar.beyler bunları dün girdm hala onaylanmamış :d
bende dün girdim hala tık yok çok yavaşlar.beyler bunları dün girdm hala onaylanmamış :d
Hocam kupon kodu tekil olunca iptal olmaz diye düşünüyorum da yine de kampanya bittiğinde kullanılmamış kupon kodları da geçersiz olur mu diye aklıma geliyor. Hiç fikriniz var mı bu konuda?Sadece Hepsiburada saticili oldugunu bilseydim ben de bu kadar ugrasmazdim. Ama kuponu girince 1 yil sure veriyor kullanmak icin elbet bir seyler denk gelir. Sepet indirimlerinde de once kuponu dusup sonra sepet indirimini uyguluyor cakallar.
Kampanya koşullarında 1 ay geçerli denmiş.Hocam kupon kodu tekil olunca iptal olmaz diye düşünüyorum da yine de kampanya bittiğinde kullanılmamış kupon kodları da geçersiz olur mu diye aklıma geliyor. Hiç fikriniz var mı bu konuda?
Bende de 2 gün oldu hala tık yokAlıntıyı görüntüle
2 gün oldu hala işlemde diyor ne zaman onaylayacaklar bıktıımmmm
Bir aydan önce silinir mi diye düşünüyorum. Çek kazan güven vermiyor ama Hepsiburada kodları önceden belirlemiş ise geçerli olabilir sonuna kadar. Hepsiburada da daha ince bir yıl geçerli dediği kodu 2 ay sonra sildi benim hesabımdan.Kampanya koşullarında 1 ay geçerli denmiş.
İMPARATOR