Arama sonuçları: *

1. canomer

Amd 9 9950x ve 4070 ti süper dar boğaz yaparmi yada bı sıkıntısı olurmu

O işlemci oyun işlemcisi değil, fiyatı yüksek bu iyi oyun oynatır kafasındaysan git ThreadRipper işlemci al 96 çekirdek 150.000 tl. Seçtiğin anakart o işlemciyi besleyemez, 105W ve üstü işlemciler için seçtiğin anakartın minimum 12-14 VRM olması lazım. 9950X 170W bir işlemci. Şöyle youtube dan...
  2. canomer

Ücretsiz profesyonel teknoloji haber sitesi scripti

Hocam CMS nedir, neye yarar önce onu bir tam anlayalım. Burada mesela technopat a baktığımda RSS, PWA, MySQL gibi teknolojilerin çalıştığını görüyorum. Şimdi technopat'ın altyapısı WP mi yoksa WP bunların birlikte çalışmasını sağlayan bağlayıcı mı? Sen Technopath adresini açtığında kimin...
  3. canomer

API lar aracılığı ile, mesela fonksiyonelliği WP sağlıyor ama kullanıcı arayüzü JS vs. ile yazılıyor. Veritabanı MySQL kullanıyorsa ayrı bir eklenti kullanıyor. Web yazılımcısı değilim ama güvenlik tarafında veritabanı ya da fonksiyonellikle ilgili kısımları test ederken özellikle API ları çok...
  4. canomer

Whatweb ya da Wappalyzer ile tekrar kontrol et, wp tek altyapı değil onu demek istiyorum, tüm içeriği WP üzerinden kontrol etmiyorlar, muhtemelen arkada GraphQL ve olabilir REST-API olabilir vs vs, WP içerik yönetiminde önemli ancak bu kadar üye ve yorum, blog vs. işini ona yıkarsan patlar.
  5. canomer

Bahsettiğin platformların WordPress altyapılarını kullandığını söylemek doğru olmaz, zira altında yatan ve ayrıca kodlanması gereken bir ton başka teknoloji var. Eğer dediğin gibi yapsalardı çatır çatır hacklenirlerdi, güvenlikçi kafasıyla bakıyorum :D Ama kişisel blog, ya da küçük çaplı işler...
  6. canomer

RTX 4070 Super ile bir sistem toplamaya çalıştım sizce nasıl?

Amaç render almak ise 9700x gayet güzel render da alır, yayın da açar, oyun da oynatır. 7950x gibi bir işlemci ancak render üzerinden gelir sağlıyor ve birden fazla işi hızlıca bitirmeniz gerekiyorsa işinize yarar. Anakart AMD anakartı değil Intel anakartı, o işlemciyi alsanız bile bu anakarta...
  7. canomer

Elden ring türkçe yama

Türkçe yama ile oynarsan tabiri caizse "I run" ı "ayran" olarak çevirmişler. Bu sebeple türkçe yama ile oynanması tavsiye edilmiyor. Yani şu an bazı yerlerde anlamıyorum diyorsun ya, artık o bazı yerlerden daha çok yerde yanlış anlayacaksın :D
  8. canomer

Gamegaraj R7 9700X RTX 4070S Sistem Alınır mı?

9700x tray - 12.359 Kingston Fury Beast 16 GB 5600 MHz CL36 KF556C36BBE/16 DDR5 - 1.855 (Sonradan ekleme yapacaksan 1x16, yoksa 2x8) MSI Pro B650M-B - 3.989 Thermalright Peerless Assassin 120 SE - 1.845 Galax RTX 4070 Super 1-Click OC 2X V2 47SOM7MDABCD 192 Bit GDDR6X 12 GB - 25.899 Sandisk SSD...
  9. canomer

Monitör görüntüsü kapanıyor ve ekran kartının fanları hızlanıyor

Eğer sürücülerden sonra sorun devam ediyorsa birçok ihtimal var, en muhtemel olanlar şunlar : * PSU gücü yetmiyor * PSU dan GPU ya giden kaploda bir sorun olabilir * GPU arızalı (Ekran kartı çipi soğuk lehime düşmüş olabilir, soket arızalı olabilir vb.) * Anakart arızalı Ben aynı problemi soğuk...
  10. canomer

Evet 1 ay öncesine göre fark olduğu doğru ama dediğiniz gibi bir fark yok. 45 değil 47K diyelim, 47 K ya tamamlayana kadar hala gayet kaliteli parçalar alabiliyor, 750W PSU lu bir kasa + MSI B650 Gaming Plus + 16 GB DDR5 Corsair Vegeance, Kingston Fury gibi ramler alınabiliyor. Sizin üst-alt...
  11. canomer

1 Ay önceki sistemi şu an toplamak istesem 1,5-2k daha pahalıya geliyor. Ekran kartı artarken işlemci azalmış, buna çok takılmaya gerek yok. Halen 40-45k arasına 9700x + 4070s ile sağlam bir sistem toplanabilir. Ama RTX5000 serisi geleceğinden dediğiniz gibi 4070S gibi üst seviye bir ekran kartı...
  12. canomer

Monitör görüntüsü kapanıyor ve ekran kartının fanları hızlanıyor

Ekran kartı sürücülerini tekrar kur.
  13. canomer

Örneğin imzamdaki sistemi ben 1 ay önce 55 e topladım. 9900X yerine 9700X ve 64 GB ram yerine 16 GB ram e inersen zaten kafadan 10k cepte kalıyor. 4060TI ekran kartını 14k dan almıştım. Ekran kartına ayrılan bütçe otomatik 24 K ya çıktı. 9700x 65W TDP değerine sahip, güç gereksinimlerini...
  14. canomer

Hocam hazır sistemleri bilemiyorum ama tek tek toplamaya kalkarsanız aynı sistemi çok daha ucuza toplayabilirsiniz.
  15. canomer

Linux şifremi unuttum

Flash boot aracılığı ile kurarsan zaten linux silinecektir ayrıca silmene gerek yok, sadece windows kurulumunda kurulum yapılacak diski linux un olduğu disk olarak seçeceksin.
  16. canomer

2.000₺ Kamera Önerisi

Malesef diğerlerini direkt olarak kullanmadığım için bir şey diyemem, dediğim gibi incelemelere bakarak aldım ve en mantıklısı bu seçenek olarak gelmişti.
  17. canomer

Linux şifremi unuttum

Eğer en baştan kurup sıfırladıysan dönemezsin, usb bellek aracılığıyla boottan tekrar windows 11 kurman lazım
  18. canomer

Linux şifremi unuttum

Sorununu daha açık ifade eder misin? Şifreyi unutmanla windows 11 e dönmenin alakası nedir? :D Eğer çift boot kullanıyorsan Windows 11 den diğer işletim sisteminin dosyalarına müdahale edebiliyor olman lazım, o zaman fedoranın password dosyasına başka bir kullanıcıyı manuel ekleyebilirsin.
  19. canomer

2.000₺ Kamera Önerisi

Alırken ben de 2k bütçe ile bakmıştım bence en mantıklısı buydu, youtube da bu kamera için de diğer kameralar için de inceleme videoları mevcut. İlgili videolardan bakarak kendin karar verebilirsin, Logitech, A4Tech, Everest, Razer vb. markaların da bu bütçede ürünleri vardı ancak görüntü...
  20. canomer

2.000₺ Kamera Önerisi

https://www.akakce.com/webcam/en-ucuz-konftel-cam10-ptz-1080p-full-hd-usb-autofokus-4x-dijital-yakinlastirmali-cift-mikrofonlu-pc-kamera-fiyati,724026805.html
Top Bottom