Arama sonuçları: *

1. TerabyteForever

Samsung Np350v5c model bilgisayarım bulunmakta ubuntuyu nasıl yüklerim

Denemelisin. Belki senin bilgisayarında açılacaktır. Herkesin sonuçta farklı BIOS konfigürasyonu var. Windows kurar gibi sonrası aynı.
  2. TerabyteForever

5-10 kişilik pc oyunu önerecek var mı ?

Battlefield 1942.
  3. TerabyteForever

Arkadaşlar biraz acil bakabilir misiniz

Resmi görelim, ona göre bakalım. Canlı dersim olduğu için geç bakabilirim.
  4. TerabyteForever

Arkadaşlar biraz acil bakabilir misiniz

American Megatrends yazısında donuyorsa bir hata gösteriyor olmalı. Donduğu anda ekranın resmini atmanı istiyorum.
  5. TerabyteForever

bu 2 ram uyuşur mu birbirine

İkisi de tam uyumlu belleklerdir.
  6. TerabyteForever

Nasıl Discord Botu Yazılır?

İlk olarak, yazılıma girişecekseniz kesinlikle İngilizce bilmelisiniz. İkinci olarak Python ya da Javascript öğreneceksiniz. Javascript öğrendiğinizi ve algoritmalarda ve veri yapılarında iyi olduğunuzu varsayayım, Discord.js kütüphanesi ile bot yazmaya başlayacaksınız. Discord.js rehberi linki.
  7. TerabyteForever

İkinci Bellek Alacağım

Evet, uyumludur. İkisinin de minimum gecikmesi 16 ns, ikisi de 1.35V ve ikisi de 3000 MHz hıza sahip. Linçleyenler gelmeden, kit belleklerde de her zaman mavi ekran riski vardır. Test edildi, onaylandı.
  8. TerabyteForever

İkinci Bellek Alacağım

Hayır. Bellek zamanlamaları, Bellek voltajları, Bellek frekansları. Bu üçü tutarsa stabiliteden ödün vermezsiniz.
  9. TerabyteForever

Öneri Laptopa harddisk yerine 2'5' sata 3.0 SSD uyar mı

Bütçe 1500 TL yazdığı için söylüyorum, Samsung 860 Evo alabilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/samsung-860-evo-1tb-560mb-520mb-s-sata3-2-5-ssd-mz-76e1t0bw-pm-HB00000A5BLC
  10. TerabyteForever

Ubuntuya kurduğum CS GO yu nasıl kaldırabilirim?

Steam'de de silme seçeneği olması lazım. Bir araştırın. Tam hatırlamıyorum, 2 yıl oldu kullanmayalı Steam.
  11. TerabyteForever

Masaüstü farkları Linux Mint

1-) Debian'ı da Ubuntu'yu da kullanıyorum. 2-) 20.04'teki NVIDIA sürücüsü dışında sürücü hatası görmedim, 3 farklı bilgisayarıma da Ubuntu kurmama rağmen. Hatta birinde NVIDIA grafik kartı, birinde Intel HD Graphics, birinde AMD Radeon grafik kartı var. 4-) Bilemiyorum artık. SerenityOS, Haiku...
  12. TerabyteForever

Evet dostum, Arch'tan başkası yalan, çünkü havalı olmak bunu gerektirir. :cool: :cool: :cool: Ayrıca Ubuntu'nun desktop flavor'larına bakmadan sadece GNOME hakkında konuşarak bloatware dedim. :cool::cool: Arch kullanıyorum anlasana! :cool::cool::cool::cool::cool: Windows kötü Linux iyi, hadi...
  13. TerabyteForever

Evet dostum, Arch gibi Linux distroları ile pek uğraşmak istemeyenlerin ve Linux'a yeni başlayanların ortak olarak beğendiği, bir çok dağıtıma kendi taban dağıtımı olan Debian gibi taban olan, Microsoft'un yakından ilgilendiği Ubuntu'ya çöp dedim ve havalı oldum. :cool: :cool: Çünkü Arch...
  14. TerabyteForever

Ubuntuya kurduğum CS GO yu nasıl kaldırabilirim?

Steam, kütüphane sistemi ile çalışıyor olmalı. Kütüphane klasöründen CS:GO'yu silebilirsiniz.
  15. TerabyteForever

Ubuntudan EBA Canlı Derse Nasıl Girebilirim

https://github.com/sh4dowb/eba-canli-ders-crossplatform
  16. TerabyteForever

Arayüzü en güzel linux dağıtımı

Mint'in görünüşünü sevmezdim, Ulyana'yı test donanımımda (Asus M51Vr) çalıştırınca 2000'lerin Linux distro'larını hatırlattı bana. Kaynak kullanımı da MATE'den çok farklı değildi. Böyle nostaljik görünümlere hayransanız benim gibi, MATE tabanlı, LXQt tabanlı dağıtımları ve Linux Mint Cinnamon...
  17. TerabyteForever

Deepin linux AMD Sürücülerini Nerden Bulabilirim?

Linux ile birlikte geliyorlar. Linux, monolitik bir çekirdek yapısına sahiptir. Sürücüleri de içinde barındırır.
  18. TerabyteForever

Discord Odadan Çıkmayan Müzik Botu Nasıl Olur

24/7 tarzı botları kullanabilirsin.
  19. TerabyteForever

HitmanPro ile Zararlı Temizliği

PunkBuster dediği, eski EA oyunlarındaki anti-hile sistemidir. Driver olarak NT çekirdeği seviyesinde veya NT çekirdeği seviyesine çok yakın çalıştığından dolayı (aynı Valorant'ın anti-hile sistemi gibi) şüpheli gösteriyor olabilir.
  20. TerabyteForever

Kali Linux Mount Hatası

EXT4 olan kısmı Kali'nin disk yöneticisi programı ile biçimlendirmeyi dene.
Top Bottom