Arama sonuçları: *

1. yucexzzers

MEDİA M. EKRAN KORUMA CAM İSTEĞİMİ REDDETMİŞ

hocam baktım da 700-1000 tl arası değişiyor 400-500 civarında olsaydı alabilirmişim
  2. yucexzzers

peki bildiğiniz güzel marka ya da önerdiğiniz bir model var mı ?
  3. yucexzzers

Kullanımı zorlaştırıyorsa yapmayım ya
  4. yucexzzers

hocam yorumunuz için teşekkür ederim ama pikseli bozmayacak şekilde cam yaptırmayı düşünüyorum
  5. yucexzzers

Arkadaşlar merhaba kız arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak samsung galaxy watch 7 aldım sigorta ve ekran cam ilave ettim ama anlık sistem hatası sebebiyle temin edilememiştir mesajı geldi ve cam iptal olmuş saati kargoya vermişler bunun önüne geçilemez sanırım Bu saate uygun kırılmaz cam...
  6. yucexzzers

Yardım Galaxy watch 7 40mm vs Huawei gt5 41mm ?

Teşekkür ederim hocam watch 7 40mm tercih edeceğim
  7. yucexzzers

Hocam yani bataryayı dert etmezsek açık ara önde olur sanırım watch 7
  8. yucexzzers

Merhaba arkadaşlar geçen gün konu açmıştım çoğu kişi watch 7 al demişti acab bu iki saat arasında watch 7 daha mı iyi kız arkadaşıma alacağım sanırım watch 7de şarj olayı sıkıntıymış 1-1.5 günü anca çıkartıyormuş kız arkadaşım iş yerinde telefona çok bakamadığı için saatle uğraşıcaj mesajlarla...
  9. yucexzzers

Kız arkadaşım için akıllı saat önerisi

hocam samsung telefona göre uygulamaları full olarak kullanabilir mi şarjı ne kadar gidiyor galaxy watch 7 ile kıyaslanabilir mi ?
  10. yucexzzers

Tamamdır hocam 40mm güzel durursa yapıştırırım sağolun
  11. yucexzzers

Hocam bu saatte sanırım 42mm yok değil mi baktım bulamadım
  12. yucexzzers

Hocam şöyle söyleyim 42mm olması lazım watch 7de 44 olarak gördüm kasa çapının yuvarlak olması lazım öyle seviyor yani parasına değecekse uzun yıllar kullanabilecekse samsung daha iyi olur gibi 1736954545 Hocam tabii ki altta kalmam maddi durumum sıkışık olduğu için hediye almamamı bile istiyor...
  13. yucexzzers

Slx mi İes mi Almalıyım

Hocam tabii ki de ies. doğan al diyenlerin aklından şüphe ederim,ama iesin de temizini bulmak lazım baya hor kullanılıyor motor bakımından
  14. yucexzzers

Samsung s20 fe hocam 1736954122 xd Kral beyaz eşyamı bile aldım evleneceğiz herkes bir olmuyor tabii ama uyarın için eyvallah :) (kız bana doğum günümde guess saat almıştı ayıp olur şimdi redmi saat)
  15. yucexzzers

Neden kral
  16. yucexzzers

Merhaba arkadaşlar,kız arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor ve akıllı saat alacağım bütçem 4.500-7.000 tl arası,açıkçası 7 bin tl bütçemi zorlar ama değecek bir saat varsa düşünebilirim Samsung galaxy watch serisi alıcam önerebileceğiniz güzel özellikli saatler varsa çok sevinirim.
  17. yucexzzers

AİLE EVİ İÇİN 65” TV ÖNERİSİ

Hocam az önce mediamarketten baktık gerçekten güzelmiş arkadaşıma bunu aldık ve kendi soundbarımdan aldık o da lg s40t teşekkürler
  18. yucexzzers

DLSS4 Tüm RTX Ekran Kartlarına Geliyor!

Ne zaman gelecek bilgi var mı ?
  19. yucexzzers

Ps derken hocam playstation mu
  20. yucexzzers

2 ürün de çok pahalı ama philips güzelmiş diğer arkadaşın attığıyla sizin attığınız ürün arasında ne fark var ? 1736757645 Peki açıklamada hem 144 hem de 120hz diyor hangisidir
Top Bottom