Neler Yeni

Yardım Galaxy watch 7 40mm vs Huawei gt5 41mm ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
Merhaba arkadaşlar geçen gün konu açmıştım çoğu kişi watch 7 al demişti acab bu iki saat arasında watch 7 daha mı iyi kız arkadaşıma alacağım sanırım watch 7de şarj olayı sıkıntıymış 1-1.5 günü anca çıkartıyormuş kız arkadaşım iş yerinde telefona çok bakamadığı için saatle uğraşıcaj mesajlarla vb sizce kötü batarya olmasına rağmen watch 7 tercih edilebilir mi
(Samsung telefon ile kullanılacak)

Bilal539

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar geçen gün konu açmıştım çoğu kişi watch 7 al demişti acab bu iki saat arasında watch 7 daha mı iyi kız arkadaşıma alacağım sanırım watch 7de şarj olayı sıkıntıymış 1-1.5 günü anca çıkartıyormuş kız arkadaşım iş yerinde telefona çok bakamadığı için saatle uğraşıcaj mesajlarla vb sizce kötü batarya olmasına rağmen watch 7 tercih edilebilir mi
Samsung telefona samsung saat alınır bu arada huawei almazdım

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Berk
samsung telefon varsa ekosistemiyle rahat kullanır ama gerçekten batarya bir sorun. şöyle haftada 1 şarj gerektiren cihazlar çok daha pratik. bende watch 6 classic var mesela 2 gün rahat gidiyor ama akşam şarja koymayı unutursam vay halime. batarya dışında çok memnunum saatten, zaten samsung telefon varsa samsung saat yakışır.

yusuffi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yusuf
Benim yurtta beraber kaldığım arkadaşımda vardı sürekli şarja takması gerekiyordu günde 1 yani. Huawei tercihim olurdu benim

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
samsung telefon varsa ekosistemiyle rahat kullanır ama gerçekten batarya bir sorun. şöyle haftada 1 şarj gerektiren cihazlar çok daha pratik. bende watch 6 classic var mesela 2 gün rahat gidiyor ama akşam şarja koymayı unutursam vay halime. batarya dışında çok memnunum saatten, zaten samsung telefon varsa samsung saat yakışır.
Hocam yani bataryayı dert etmezsek açık ara önde olur sanırım watch 7

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Berk
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular